Алексей Петров: Октоподът не е само един

  • 04 август 2011 14:49

  • 1930
  • 1
Алексей Петров: Октоподът не е само един
© Булфото

Генерирана корупция във властта, натиск и страдащи хора, такава е ситуацията в страната ни според издигнатия за кандидат-президентската кампания доц. Aлексей Петров.

"В Благоевградско и Петричко хората явно са по-куражлии и удържат в тази ситуация, за разлика от други райони в страната, където положението е нетърпимо", каза на среща в Благоевград соченият за Октопод в държавата ни Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна. Според него в момента народът се управлява от страха на управляващите, съобщи Дарик.

Той дебатира проблемите в региона с представители на Сдружението за стопанска инициатива на гражданите. На срещата присъстваха бивши служители от системата на МВР, бизнесмени с висящи наказателни производства, ресторантьори и действащи общински съветници.

"На 15 август екипът ни ще обяви официално кой от двамата с Душана Здравкова ще бъде кандидат за президентския пост и съответно вицепрезидент. В Благоевградска област има формиран инициативен комитет, ако хората, членуващи в него решат, ще участваме и кандидатура за кметските избори или пък ще подкрепим независим, в никакъв случай няма да помагаме за партийна кандидатура. В Благоевград ще имаме достоен човек за общински съветник. Това обаче няма да е настоящият общинар в града и председател на ССИГ Орлин Тимев", коментира Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.

"Страхувам се за своята безопасност, както всеки човек, търсещ опора при слизане от стълби, примерно - перилата. Очаквам, че до изборите прокуратурата, която изпълнява политически поръчки, може да се задейства. Но съм сигурен, че дори и от арестантската килия, мога да спечеля президентския вот", уверен е Петров.

"За мен ще бъде истински успех, ако Бойко Борисов, когото познавам много добре, се оттегли от изборната надпревара за "Дондуков" и си изпълни всички задължения като премиер на България. Той се страхува от мен", категоричен е Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.

На въпрос кой е Октоподът в страната ни, Петров заяви "Октоподът не е само един", но не посочи имена. "Аз никога не съм бил замесван в корупционни практики", отсече той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1930 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.01.25 | 08:48

1
Цветанов,започваш да губиш pocva,поради това ,че тя е престъпна и хлъзгава.Не успяхте да си узаконте лъжите нито "октоподите" и затова ви била виновна съдебната система ? Цветанов,при "отказа" на Емил Кюлев за рефинансиране,той се спомина под пореден номер от 1 до 200, но Васил Божков-Черепа се спаси от това ГДБОП-"Посъветване с голям пореден номер" .Казваш ,че Васил Маникатов бил новия октопод и съдебната система покровителят му,но кажи ми какви са връзките и отношенията на твоят "началник Борисов -бивши и настоящи/вече обтегнати/ с Алексей Петров и защо.Защо си толкова сърдит след парашутния десант на "семейната ти приятелка".С какво сте се занимавали, ти и премиера в миналото, и сега какви "опити" правите ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини