Все още има опасност за живота на простреляния край Хаинбоаз бизнесмен

  • 04 август 2011 09:43

  • 1586
  • 1
Все още има опасност за живота на простреляния край Хаинбоаз бизнесмен
© Булфото

45-годишният великотърновски бизнесмен Атанас Атанасов, който вчера бе прострелян край Хаинбоаз, е стабилизиран, съобщава за Дарик директорът на болницата във Велико Търново д-р Людмил Гецов.

На мъжа е направена операция на крайниците, но все още има опасност за живота му. В момента Атанасов е в реанимаия, предстоят му още операции и продължително лечение, каза д-р Гецов.

Раненият бизнесмен е представител на компанията за сателитна телевизия „Булсатком" за Велико Търново. Той бе прострелян в областта на краката и слабините и бе докаран в болницата в тежко състояние и с хеморагичен шок.

Мъжът бе нападнат вчера в района на великотърновското село Въглевци. Неизвестни лица стреляли с автоматично оръжие по колата на жертвата „Опел Зафира", след което избягали с червен автомобил в неизвестна посока.

Стрелците все още се издирват. Според полицията няма данни, че нападнатият автомобил е превозвал крупна сума пари, работи се по различни версии за нападението.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1586 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ddd

2011.08.04 | 10:40

1
Хе,че как ще има данни за крупната сума пари,кой от вас като си е плащал сметката за булсат е получавал касов фискален бон,на мен лично ми дават една разпечатка а понякога дори една ръчно написана квитанция.Така,че тук говорим за черни обороти,както и от където да го погледнеш....

Добави коментар

Водещи новини