Волен Сидеров: Да извадят договора на "Лукойл" на светло

  • 03 август 2011 17:23

  • 893
  • 1
Волен Сидеров: Да извадят договора на "Лукойл" на светло
© Булфото

Лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа ще поиска в Народното събрание правителството да извади на светло договора за продажба на "Лукойл", за да се види за колко и как е продаден.

"Навремето Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - продаде най-голямата ни рафинерия бандитски на руснаците и оттогава държавата не осъществява никакъв контрол.  Сегашните санкции са проява на някакво държавно отношение. Но нека извадят договора да се види изпълнява ли се, има ли нарушения и ако е така - да го развалим и рафинерията да си стане пак българска. Ако аз имах власт, бих тръгнал в тази посока", заяви Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Той коментира скандалите с "Лукойл" в Шумен, където представи кандидата на "Атака" за кмет. За мястото на градоначалник ще се бори преподавателят по българска литература от Шуменския университет доц. Веселин Панайотов, който е и общински лидер на атакистите в Шумен.

Листата с кандидати за общински съветници ще бъде оповестена след две седмици.


 

Последвайте канала на

Десислава Станева
893 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
1234567890

2011.08.03 | 19:10

1
Нека! Няма да е зле да потърсят отговорност и на г-н Костов. Ако това се случи ще има светл лъч надежда за хората в тази държава!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини