ДПС поиска Шумен

  • 03 юли 2013 17:40

  • 2724
  • 8
ДПС поиска Шумен
©

Областният координатор на ДПС в Шуменска област Нуридин Исмаил смята, че е редно областният управител да бъде от ДПС. Той се аргументира, че години наред избирателите в Шуменска област отреждат позицията на ДПС като първа политическа сила, предаде БНР.

Исмаил заяви, че ДПС няма да излъчи кандидатури за заместник областни управители. "Няма как БСП без нас да печелят в нито една от общините и сега имат претенции от тях да е областният управител. Нека да бъде, ние няма да участваме в управлението на областта. Ние сме искали реално да участваме в управлението с областен управител, а за заместници не говоря, БСП да си назначат и да управляват", каза той.

Новоназначеният областен управител на Шумен - Венцислав Венков от БСП, заяви, че не е в течение на разговорите между политическите централи. "Не съм поставял никакви условия. Едва ли отсъствието или присъствието на определена политическа сила или на определен политически кадър, или на определен човек в една или друга позиция е пречка за каквото и да било. Няма незаменими хора, няма и непреодолими ситуации", коментира Венков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2724 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Българин

2013.07.04 | 06:08

8
БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ,ВЪН НА ТУРЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ! ДА ЖИВЕЕ ЧИСТА И СВЯТА БЪЛГАРИЯ!
Бай Мангал

2013.07.04 | 06:08

7
Гяури,сега Коранът на изуст!
СМЪРТ ЗА МАНГАЛИТЕ

2013.07.04 | 04:27

6
НУРЕДИНЕ,П*Е*Д*Е*Р*А*С*Т МАНГАЛСКИ ЩЕ СЕ ИЗЦЕПЯ НА МАЙКА ТИ ЦИГАНСКА В УСТЕНЦАТА.СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ ЧИТАЦИ СМРАДЛИВИ И МАНГАЛИ.СМЪРТ ЗА ДПС
Бай Симо

2013.07.04 | 01:57

5
Е много сте нахални вече...Противоконституционна партия, пък и с претенции. Изчезвайте от хоризонта!

2013.07.04 | 01:21

4
Но Шумен не е ли на ДПС отдавна Аз този регион го нямам за български поправете ме ако греша но е нормално да има повече джамии от колкото църкви и първият език който научават децата там да е чист турски да не говорим че българският им е с акцент сякаш се мъчи котка със запек на горещ ламаринен покрив Сори мацка но това е чистата истина можем да я подправим но ......

2013.07.04 | 01:19

3
..както е и редно в България да има за управляващи българи. Тези, които се чувстват с друго самосъзнание, моля съобразявайте се с БЪЛГАРСКАТА държава, а като не ви харесва- идете си там, където се чувствате че принадлежите!

2013.07.04 | 00:00

2
Вигенин,зинаида,Сергей ,ахмед,лютви АБЕ КОИСТЕ ВИЕ ДА УПРАВЛЯВАТE БЪЛГАРИЯ
Една майка

2013.07.03 | 19:00

1
Е и.....Нали ви се нагледахме на управлението.Рано ви е още да ставате шефове ,трябва да почиракувате покрай някой знаещ .Колко години минаха за да застане Барако Бама начело.Южна Африка -приеха да я управляват мнозинството ,но докъде ще я докарат не се знае .Нямам нищо против всички вас .Но началници дето са по-ниско от подчинените си -това е кахърна работа.Всяко нещо си иска време и мъжество.Иначе управление с далавери не става ,рано или късно се иска отговор.Буров -банкера е привиквал в кабинета си сгрешилите министри и директно с ритници им е вкарвал управленческите способностиЩе ви замолвам да не Манипулирете ромите ,отделихте ги от нас ,като ги вкарахте в батака на безпросветата,а те станаха много на глава от населението ни и неможем като нашите баби да ги хрантутим.

Добави коментар

Водещи новини