Извратеняци дебнат в храстите на Евиния плаж в Бургас

  • 03 юли 2013 14:39

  • 13398
  • 1
Извратеняци дебнат в храстите на Евиния плаж в Бургас
© Булфото

Воайори, скрити в храстите до Евиния плаж в Бургас, дебнат разголените дами и онанират. За това сигнализира "Флагман", който успял да заснеме любителите на голата женска плът. Обективът на репортерите бързо уловил в кадър мастурбиращ мъж, скатан зад въпросните храсталаци и гледащ кой знае коя красавица от другата страна. Минаваща наблизо жена посочила на репортерите още един, който още по-добре се е замаскирал в храсталаците.

Гергана, жена на около 50 години казва, че повечето дами, посетителки на плажа, са притръпнали и не обръщат внимание на жадните за плът очи, надзъртащи през старата стена. „Имало ги е и пак ще ги има”, казва тя, като допълва, че решение има – да се окастрят храстите и да се възстанови стената. На самия плаж също има позволяващи си волности мъже, но по почина „много сме, силни сме”, дамите успяват да прогонват навлеците успешно.

Гергана споделя още, че има приятелско семейство нудисти – ходят голи на плажа заедно със своите деца, та и с техните внуци. Кракът им обаче не стъпва в Бургас, заради воайорите. „На никой не му е приятно да те зяпа докато се печеш на плажа. Обаче има извратеняци, които идват само заради това. Харесва им да гледат и мъже и жени. Всъщност май им харесва да се пипат на обществени места”, счита дамата.

Кой крив и кой прав не се знае, но може би решението ще дойде, когато се обособят плажове за нудисти и за облечени, а притесняващите реда бъдат премахвани. За съжаление идеята да има водни спасители на бургаския плаж този сезон не се осъществи.

Полемиката за циците на комерсиалните плажове още кънти в пространството. Видът на разголени гърди пречат може би единствено на групата свещеници, на спасителя, който също писа до медиите и на още няколко анонимни. За разлика от тях, извратените не са приятни на никого. Докато едното не е подсъдно и пречи на опредена група от хора, то другото е и пречи на всички.

Последвайте канала на

13398 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
1

2016.07.28 | 10:39

1
А, че готино то и аз бих лъскал бастуна, като видя готина пичка.

Добави коментар

Водещи новини