Психиатър: Тази власт е във фалит

  • 28 юни 2013 07:39

  • 3952
  • 3
Психиатър: Тази власт е във фалит
©

Г-н Миков казва, че националните медии фалшифицират това, което се случва и че хората са в областта на манипулацията. Тази власт е във фалит. Тя непрекъснато произвежда грешки след грешки или казано с други думи политическо уродство след политическо уродство. Не може да се говори по този начин за свободата на словото. Това заяви  д-р Николай Михайлов, психиатър в сутрешния блок на БНТ по повод изказването на Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно за отразяването на протестите от страна на националните медии.

Христо Христев, който е преподавател по европейско право, заяви, че не вижда нещо изкривено в отразяването на протестите от националните медии. Абсолютно е недопустимо да се правят някакъв тип предупреждения към работата на медиите, защото не им харесва на управляващите как се отразява нещо, каза той.

Няма добра или лоша новина. Новината си е новина, заяви журналистката от БНР Силвия Великова. "Работила съм при тежки моменти в радиото и те винаги са били свързани с управлението на БСП. Какво очакваха депутатите, те излизаха и се движеха сред хората, а гражданите са ядосани", каза още тя. "Ние сме същите медии, които Миков и сегашното мнозинство много харесваха и охотно ползваха по време на протестите през февруари. Нашата работа не е да успокояваме хората и да раздаваме хапчета", каза още Великова.

Христев добави, че властта трябва да бъде върната на суверена, за да реши той кой ще го управлява. Не е налице необходимата демократична легитимност, за да функционира това управление, смята още той.

Д-р Михайлов заяви, че преди да се инсталира в 8 часа назидателно да обяснява за свободата на словото, председателят на НС трябваше да реши абсурда с шефа на комисията по етика.

Последвайте канала на

3952 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
иванов

2013.06.28 | 20:16

3
Зад един народен представител стоят над 30,000 българи, които са го посочили и избрали. В София на РАЗХОДКИТЕ(протестите) след 18 и 30 ч., се събират от няколко, рядко до 4-5,000 протестиращи. В София служещи и чиновници са над 40,000, като прибавим 10-на хиляди ГЕРБ активисти и още толкова надничари интелигенти-безработни лумпени, готови да манифестират за 30 лв. Ето морето-масата, от което всяка вечер една малка част(2-3,000), рядко повече, излиза на протестна вечерна разходка. 2-3-5000 софиянци излезли на вечерна протестна разходка, равно ли е по число на гласувалите само за 1 народен представител 30,000 български избиратели. Не равно нали? Нито по сила, нито по тежест. За НС са гласували около 3 милиона избиратели( Може ли, законно ли е, 3-5-10,000 да налагат волята си на 3 милиона, да се опитват да ги командват, даже да ги разпускат като НС. Не става. Нито е редно, нито е законно И Е ХЕПТЕН ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО.
До Миков и Сидеров

2013.06.28 | 20:15

2
Управляват ни пълни идиоти. Какво да очакваме от тях? И е време не да слушаме Миков и Сидеров, ами да вземем тоягите. Инак идиотите ще се гаврят с нас БЪЛГАРИТЕ.

2013.06.28 | 20:14

1
Силвия Великова е права,новината е добра или лоша и се съобщава от медия.Обвиненията особено от Сидеров са безпочвени.Този човек няма работа в парламента с това идиотско поведение.

Добави коментар

Водещи новини