Росен Плевнелиев: 20 години всеки игра на ръба

  • 01 август 2011 14:58

  • 2829
  • 1
Росен Плевнелиев: 20 години всеки игра на ръба
© Булфото

Покажете ми едно друго правителство на България, което за последните 20 години да е премахнало за една година 1000 обекта.

Това каза по време на първата копка на рехабилитацията на Ришкия проход министърът на регионалното развитие и благоустройство Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното в отговор на въпрос за незаконните обекти по Черноморието.

„На това отгоре едно правителство, което да е имало смелостта и доблестта пред българските граждани да сложи всички незаконни обекти на сайт, независимо какви са те”, посочи още Плевнелиев, визирайки сайта на ДНСК. По неговите думи това е важно, за да се контролира какво се случва с незаконните обекти, кой ги спира, кой не ги бута – съдът, министерството ли.

„Досега 20 години всеки се е заигравал с незаконните обекти, всеки е търсил начин да играе на ръба”, каза още министър Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Той посочи, че през последните няколко години най-крещящ е случаят с язовир Ивайловград. „Не може от там да имате от 169 постройки, 169 незаконни, кметът да не е видял, главният архитект да не е видял”, допълни той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2829 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Шафьор

2011.10.21 | 11:03

1
А кога ще махнеш незаконните гаражи пред моя блок бе цървул... ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини