Спират водата на места в София в сряда

  • 24 юни 2013 15:24

  • 1212
  • 0
Спират водата на места в София в сряда
© Снимка © gettyimages

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 26 юни, съобщиха от компанията.

Във връзка с изместване на сградно водопроводно отклонение в жк. „Люлин” 10, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 985, бл. 123 вх. Д и вх. Г; ул. „Луи Пастьор” №5 и №7; ул. „Търново” №23А. При продължителност на строително-ремонтните дейности „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска, разположена на адрес: ж.к. „Люлин” 10 – ул. „Търново” и ул. „Луи Пастьор” пред бл. 123.

На 26 юни 2013 г. (сряда), във връзка с пресвързване на два улични водопровода и монтаж на два спирателни крана на ул. „Зора” с. Чепинци, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в :

с. Чепинци в района между ул. „Хан Аспарух”, ул. „Стара планина”, ул. „Училищна”, ул. „Реката”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски, разположени на адрес: ул. „Зора” ъгъла с ул. „Генади Никифоров”.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1212 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини