Освиркаха областния управител на Пловдив, замериха го с яйце

  • 24 юни 2013 09:47

  • 2452
  • 2
Освиркаха областния управител на Пловдив, замериха го с яйце
©

Пловдивчани отново протестират пред сградата на областната управа срещу назначаването на Венцислав Каймаканов за управител на Пловдивска област. За първи път днес той се опита да разговаря с протестиращите, но бе освиркан и замерен с яйце. 

Около 20 души посрещнаха Каймаканов с плакати малко след 8 часа с настояване да отговори назначен ли е от квотата на ДПС и кога ще подаде оставка. Той отново подчерта пред тях, че никога не е членувал в ДПС, назначен е лично от премиера Орешарски и не разбира от квоти. Протестиращите се опитаха да го репликират, че назначение от Орешарски, чиято оставка искат много хора по улиците, е още по-лошо.

Разговорът завърши с приповдигнати гласове. Каймаканов каза, че ще опита по-късно да слезе при тях. Хората се опитаха да препречат пътя на Каймаканов към входа, но той успя да влезе с помощта на полицейската охрана. След като премина вратата, по нея беше хвърлено яйце. Повечето протестиращи се разграничиха от провокатора и заявиха, че не го познават. Хората остават пред общината.  

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2452 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.08.14 | 16:45

2
niama li edin kapitan Petko voivoda da izrita toya eni4ar po prodagnia zadnik?

2014.08.14 | 16:45

1
aloo plovdiv4ani,vinagi sam mislel 4e plovdiv e nai-siniyat i svoboden grad,oba4e mangustite vi slogiha niakakav ba6ibozuk

Добави коментар

Водещи новини