Блокират областната управа на Пловдив заради губернатор от ДПС

  • 16 юни 2013 20:09

  • 3489
  • 6
Блокират областната управа на Пловдив заради губернатор от ДПС
©

Призив да бъде блокирана утре в 7,30 часа областната управа, за да не се допусне встъпването в длъжност на новия губернатор Венцислав Каймаканов - човек на ДПС, беше отправен тази вечер на протеста в Пловдив.

Първоначално пред общината се събраха близо 1000 души, но при шествието си през Главната улица, по бул. "6 септември" до Централна гара множеството достигна над 3500 души.

Пловдивчани скандираха "Оставка!, "Избори!" "Червени боклуци", "Долу БСП, ДПС и Атака". Няколко младежи пък издигнаха лозунг за "революция - народна, незабавна, отчаяна". Протестиращи носеха портрети на премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и на депутата от ДПС Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на с черни кръстове. Хората освиркаха партийната централа на Атака и викаха "Волен вън!". Според полицаи тази вечер демонстратите са били повече от предишните два дни.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3489 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
valenta

2013.06.21 | 12:15

6
Hие работим, те стоят по цял ден по пейките и кафенетата и все се оплакват, че нямат пари. Нека да учат и тогава да имат претенции. Само на готово всичко искат. Лекуват се, получават помощи и все от нашия джоб. Всички ние имаме и права , и задължения, а те имат само права. Веднага скачат, че са неоправдани. Никой няма да реагира, ако те не се държат нагло и само да искат. И къщи им са построили в Пловдив. И на какво заприличали тези къщи? Пълно с боклуци и коне заедно с коли отпред. Има кофи за боклук, но те хвърлят боклука до кофата. За какво да говорим.-Докато не стпрат да ги толерират, ние ще патим от тях. Няма място за общински управител от ДПС в Пловдив.И да не ни поучава г-н Местан всяка вечер от екрана. Да опитоми своите хора за да имаме уважение към тях. Човек го уважават за неговите постъпки , а не за неговите претенции и празни приказки.

2013.06.17 | 06:50

5
bsp dps ataka bolen siderof DA SE ZABRANIAT

2013.06.17 | 06:41

4
БРАВО НА ПЛОВДИВЧАНИ .САМО ТАКА .НИЕ СМЕ СЪС ВАС.СМЪРТ ЗА ДПС.СМЪРТ ЗА ЦЯЛАТА СМРАДЛИВА ЧИТАШКО-МАНГАЛСКА СГАН.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

2013.06.17 | 06:41

3
Само един безкрайно прост народ,може и го допусна да се случва повече от 20 г,една етно-партия да бъде непрекъснато балансьор или политически рефер на съдбините му,който се решават от парламента.Разхвърляйки милиони гласове м/у всякакви политически акробати, автоматично даваме солидно парламентарно присъствие на ДПС.т.е....Хем не го щат на хорото,хем без него не могат!".От чисто болнавите политически амбиции на Костов,да бъде контра на БСП през далечната 1992-93,той им узакони присъствието като парламентарна партия.,Защото истината винаги е истина.Само БСП и зелените" бяха против превръщането на едно етно-движение в партия.(стигна се дори до съда)Железният електорат на Доган,винаги ще го държи в центъра(идеалната позиция-хем опозиция,хем във властта),но никога с носене на политическа отговорност.Доган е наистина гениален политик за нашите ширини.Тихомълком подготвиха и подготвят високообразовани и ерудирани млади хора в най-добрите западни университети.Коя наша партия прави това?Това са хората,който съвсем законно претендират и още по-силно ще претендират за властовите ресурси в средният и висш ешелон на властта.И ще го постигат все по успешно.докато българите не спрат с кръчмарското политиканстване от типа.."ГОРЕ-ДОЛУ.ДА ЖИВЕЙ!"
A.Ivanova

2013.06.17 | 00:16

1
Mnogo tochno!Sami sme si vinovni!

2013.06.17 | 06:25

2
ЗАЩО КЛОЗЕТИ НЕ МИ ПУСКАТЕ КОМЕНТАРИТЕ

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини