Фандъкова: Фалитът на Топлофикация ще е голяма драма

  • 11 юни 2013 08:03

  • 1538
  • 1
Фандъкова: Фалитът на Топлофикация ще е голяма драма
© булфото

Площад Радой Ралин ще бъде реконструиран, каза кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска по БНТ.

Градоначалникът на столицата коментира договорите от 2004 г. за търговските обекти около бившето кино Изток, които предизвикаха коментари заради продаването на храни. Тези документи са подписани, когато е нямало нито ГЕРБ, нито кметът е бил Бойко Борисов. Договорите са подписани с район Изгрев и в плановете от 2010 г. не са заложени преместваеми обекти. Тогава БСП е била в СОС и са знаели за договорите. През 2014 г. надявам се, площадът ще бъде изчистен.

Относно коментарите на Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в тя посочи, че той може да разговаря с бившия кмет на общината, който е от БСП и е имал 4 години да развали тези договори.  Районните кметове да не си изминат ръцете с мен, допълни Фандъкова.

За "Топлофикация" кметът посочи, че ще се преговаря с ДКЕВР, и МИЕТ ако фалира ще бъде голяма драма. Но съм много недоволна от работата и Общината обяви конкурс за ново ръководство.

Най-големите ремонти ще бъдат в ж.к. Младост заради метрото, разширяват бул. Александър Малинов, очаква се ремонт около Семинарията, довършват се бул. Витоша, и ул. Иван Асен и 9 моста, касто и надлез Надежда. Следим язовирите и реките, допълни Фандъкова.

За протестите срещу изсичането на дървета в Борисовата градина не става дума за отсечка в просека, която е върху терен на Топлофикация.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1538 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Топло

2013.06.12 | 19:54

1
Напротив, Фандупка, това би било твърде радостно събитие за народа, но за съжаление няма да го допуснат да се случи тези, за които наистина ще бъде драма. А драма ще бъде за всички, които лапат милиони от "Топлофикация".

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини