Нов протест блокира "Петрохан"

  • 20 май 2013 11:24

  • 2127
  • 1
Нов протест блокира "Петрохан"
©

Нов протест ще затвори прохода „Петрохан". Подготвят го хора от региона, недоволни от бездействието на властите относно обещанията за ремонт на пътя.

Около 250 души вече са потвърдили, че ще се включат в протестите в местността „Малка Бързия" на 26 май от 14:00 ч. През 2011 година стартира проект за пълна рехабилитация и реконструкция на прохода "Петрохан", който трябваше да бъде завършен за две години.

В момента обаче шосето продължава да е в по-тежко състояние, осеяно с дупки и пропаднали участъци. С този мотив ще излязат на протест хора, които всеки ден пътуват през проблемния участък, като се очаква да блокират най-прекия път от София към Северозападна България.

Първият протест се състоя на 1 май тази година. След като не са били предприети конкретни действия, протестиращите отново ще блокират прохода на 26 май - на същото място - местността "Малка Бързия", на няколко километра от с. Бързия

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2127 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
браво!

2013.12.18 | 11:38

1
Браво на протестиращите! Тъжно е, но трябва да си признаем очи в очи, че България вече е разделена на Княжество и Източна Румелия. В Източна Румелия, заради хатъра на нашите турски и американско-еврейски приятели се влагат пари и се поддържа икономиката и инфраструктурата, а от Княжеството само се съдират данъци и всичко е оставено на доизжиляване. Княжеството умира, а което криво-ляво крета, то се разсипва от циганските банди поддържани от турци, американци и евреи.

Добави коментар

Водещи новини