Петър Стойчев обеща да реши проблемите на спорта

  • 17 май 2013 07:42

  • 878
  • 0
Петър Стойчев обеща да реши проблемите на спорта
© Булфото

Искам да поздравя всички хора, общини и институции, които подкрепят спорта. Това каза спортният министър Петър СтойчевПетър Стойчев Петър Стойчев е министър на физическото възпитание и спорта от 12 март до 29 май 2013 в сутрешния блок на БНТ по повед Световния ден на спорта. Той обяви, че ще се проведат редица спортни мероприятия в София и страната.

Министър Стойчев заяви, че с екипа си работи за развитието на спорта и търсят начин да подпомогнат спортните федерации. "Търсим работещо решение, което да ни изведе от проблемите им, трябва да намерим законово решение за това.

Какво по-хубаво от това е да ни запомнят хората с това, че сме помогнали за решаване на проблемите на спорта", каза той. По думите му от следващата седмица ще се проведат редица срещи със спортните федерации в тази насока.

"Спортните федерации са 83, само 3-4 от тях скачат и ме атакуват лично. Аз ще се справя с тези атаки, но и ще направя така, че народът да разбере защо това се случва. Защото аз, като дойдох на поста Министър на спорта, имах хиляди врагове, а сега всеки ден стават хиляди плюс един", каза Петър СтойчевПетър Стойчев Петър Стойчев е министър на физическото възпитание и спорта от 12 март до 29 май 2013.

Последвайте канала на

878 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини