Пътници в автобус пробваха да линчуват лекари

  • 09 май 2013 06:21

  • 1564
  • 3
Пътници в автобус пробваха да линчуват лекари
©

Екип на Спешна помощ във Велико Търново едва не беше линчуван от разгневени пътници в градски автобус, съобщава Монитор.

Д-р Калин Везнев и фелдшерката Росица Михнева тръгнали по сигнал за припаднала млада жена в автобус №13. Сигналът бил получен в Спешна помощ в 8,43 ч сутринта, а според медиците екипът им тръгнал с линейката в 8,44 ч и пристигнал след не повече от две минути на мястото на инцидента.

Когато влезли в автобуса обаче, пътниците яростно се нахвърлили върху Везнев и Михнева с обиди и ругатни, че били закъснели, и дори започнали да ги блъскат. Хората твърдели, че линейката се била забавила повече от 10 минути. При един от ударите д-р Везнев бил съборен от автобуса и паднал на асфалта. Докторът твърди, че веднага отишъл в полицията да подаде жалба срещу човека, който го блъснал. От полицията му отговорили, че няма никакъв смисъл, тъй като не бил пострадал.

Собственикът на транспортната фирма, в чийто автобус се е разиграл екшънът, също станал свидетел на случилото се. Той обаче твърди, че д-р Везнев се държал провокативно, нагло и арогантно с пътниците и ги ругаел и затова бил нападнат и съборен на земята.

Последвайте канала на

Novini.bg
1564 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ambulance

2013.05.10 | 01:53

2
Прост народ,тези които са блъснали екипа веднага трябва да се осъдят за застрашаване на националната сигурност.Чудя се до кога ще търпят тези служители на толкова обиди и стрес?Ама народа вместо да ги поткрепи за да им вдигнат шоково заплатите за да има екипи и да им купят хубави линейки на народа не му пука.Прост народ,горките хора с линейките,здравето и нервите им отидоха на вятъра
Докторо

2013.05.11 | 00:17

3
Няма какво да ги защитавате тия помияри!Тези дето баш за нищо не стават и си поркат като смокове отиват в Спешна!В нормалните държава има парамедици със специално образование 2-3 години за такива екипи. Смятай за какво ниво става дума на работещите в Спешна в България!Да не говорим как се оядоха тези лекари по болници, поликлиники.От вратата те гледат в ръцете. Колко хора умират заради некомпетентност и непукизъм от тези мекерете в бели престилки. Та не джавкайате много срещу хората дето са ги сгънали тези, че утре някой ваш близък ще пострада и тагова да видим каква песен ще запеете набързо, умници!
toi

2013.05.10 | 01:53

1
споко, то точно за това в София я имя я нямя 10-15 линейки.И после оле мале що стана така!А и не знам какво очаква този народ - да летят ли?!10 мин е съвсем нормално време.Явно им трябва Батман.Пардон,той подаде оставка февруари

Добави коментар

Водещи новини