Тагарев: Няма да се съобразя с решението на референдума в Змейово

  • 06 май 2013 08:11

  • 1690
  • 2
Тагарев: Няма да се съобразя с решението на референдума в Змейово
© булфото

Все още излизаме от кризата, каза министърът на отбраната Тодор ТагаревТодор ТагаревТодор Тагарев е служебен министър на отбраната от 12 март до 29 май 2013 г. На 6 юни 2023 г. е избран за по БНТ.

По този начин ръководителят на силовото ведомство коментира защо парадът за Гергьовден няма да бъде пищен. Армията не е изпаднала в нокдаун, допълни той. Армията прави най-доброто за което има пари. Числеността на въоръжените сили съответства на населението, но няма средства, за да изпълнява задълженията към съюзите, към които имаме ангажименти. Искаме да запазим нивото 1,5% от брутния вътрешен продукт, като постепенно да постигнем ниво от 2 на сто.

Няма да има връщане на наборната армия, защото тези не са подготвени. Трябват ни професионалисти, които ще гарантират нашия суверенитет. Това са носталгични спомени на някои партии преди изборите, наборната армия е отживелица и изисква много средства, заяви Тагарев. Той

Тагарев засегна темата "Змейово": Имаме нужда полигонът се използва за наши цели, каза той. Министърът посочи още, че няма да се съобрази с решението на референдума на жителите на старозагорското село за закриването на полигона.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1690 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.05.26 | 10:20

2
"Министърът посочи още, че няма да се съобрази с решението на референдума на жителите на старозагорското село за закриването на полигона"Нужен ли е коментар???
JON

2013.05.26 | 10:20

1
Като не си съгласен ще си ходиш от министерството или ще те изритаме от там.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини