Министър Владимир Пенев подстригва храсти (галерия)

  • 01 май 2013 16:54

  • 2194
  • 0
Министър Владимир Пенев подстригва храсти (галерия)
©

Министърът на културата Владимир ПеневВладимир Пенев Владимир Пенев е министър на културата в служебното правителство Марин Райков от 12 март до 29 май излезе под жаркото майско слънце, за да подстриже живия плет пред кооперацията на столичната улица "Иван Вазов", в която се намира семейното му жилище.

С храсторез, градинарски очила и небрежно спортно облекло, министър Пенев посрещна медиите, уважили градинарската му изява. Тук можете да видите как се справя министърът с подрязването.

Пенев заяви, че от близо 40 години се грижи за зелените площи пред кооперацията и смята да го прави, докато възрастта и силите му позволяват.

Той похвали съседите си, които също му помагат в изрядното поддържане на зелените площи.

Министърът обясни, че денят, в който се е захванал с градинарство, няма общо с Празника на труда. "За мен просто днес е първия почивен ден, в който мога да се отдам на любимо занимание. Няма връзка с днешния празник, просто през седмицата съм изключително натоварен с министерските задължения, отделно имам ангажименти и към киното", каза той, цитиран от Булфото.

Градинката, за която той се грижи, освен със жив плет, е облагородена с няколко дървесни вида и храстови растения. "Цветя избягвам да садя, тъй като те се крадат и рядко успяваме да им се радваме по-дълго от няколко дни", обясни липсата на разнообразие от цветни видове министърът.

Последвайте канала на

2194 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини