Цветанов защити Станимир Флоров

19 април 2013 17:19

Цветанов защити Станимир Флоров
©
2996 1

"Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна има изключителни успехи в борбата с наркотрафика",  каза пред журналисти бившият министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа във връзка с образуваното досъдебно производство срещу директора на ГДБОП Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна.

"Пред 1997 г. именно Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна е в основата на операция Опицвет”, каза Цветанов. "През миналата година са заловени 19 тона хашиш в страната и 3 тона кокаин в Испания, в трафика, на които е бил замесен екипажът на български кораб. Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна е работил и по повдигането на обвинение на Евелин Банев-Брендо", допълни Цветанов.
 

Зам-шефът на ГЕРБ отдава атаката срещу антимафиота на предизборната кампания и на стремежа на организираната престъпност да се завърне на бял кон.

„Това за мен е несериозно. Доколкото знам, излизат някакви информации за минал период от време - 99-та и 2001-ва, които е нормално да излизат в предизборна кампания. Но мисля, че към момента, когато са правени тези проверки, се е установило, че няма абсолютно никакви нарушения или нещо, което да отговаря на истината по това, което са работили”, коментира Цветанов прокурорската активност срещу антимафиота, която е провокирана от разпространени секретни документи от разработки срещу Флоров.

Десислава Станева
2996 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Герберчо

2013.04.21 | 12:45

1
Несериозно е Цветанов да се изказва като човек, чието мнение е все още меродавно. Бидейки обикновен гражданин вече, той не трябва така посочващо да определя кой е виновен и кой не е, а да изчака компетентните органи да си свършат работата, нещо което той веднъж на направи за почти четири години!

Добави коментар

Водещи новини