Пенсионери на протест пред МС: Историята ще съди Борисов, Станишев и Костов (снимки)

  • 18 април 2013 13:39

  • 1672
  • 4
Пенсионери на протест пред МС: Историята ще съди Борисов, Станишев и Костов (снимки)
© Булфото

Петдесетина пенсионери излязоха на протест днес пред Министерски съвет. Демонстрацията е организирана от Обединените пенсионерски съюзи.

Повод за тяхното недоволство са думите на бившия премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че възрастните хора са "изяли фискалния резерв". "Бате Бойко, не сме канибали, а сме много гладни и бедни", бе отговорът на пенсионерите. Те бяха категорични, че управлението на ГЕРБ се е подиграло с възрастните хора. Лозунгът "За милиони няма закони, а тези: Костов – Лисицата, Станишев – Хамстера и Буда – Акулата, историята ще ги съди" показа обаче, че събралите се обвиняват за положението всички управляващи през изминалото десетилетие.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1672 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
!!!!

2013.04.19 | 10:38

1
Вижте колко глупави пенсионери има още в България!!! Историята щяла да съди Борисов, Костов и СТАНИШЕВ. Каква простащина - но защо и СТАНИШЕВ този който ви увеличи пенсиите за периода 2005-2009 г. с 83% средно и който проведе най-добрата социална политика през тези 24 години в България !!!

2013.04.21 | 23:43

4
Най-много поразии през изминалите години бяха извършени от Правителствата на Иван Костов и Бойко Борисов- те унищожиха цялата икономика и създадоха ужасяваща безработица и бедност !!!!

2013.04.21 | 23:42

3
МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ И ПОСЛЕ РЕШЕТЕ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТЕ!!!ПЛАНЪТ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ :Относно БКП да се учреди партия (БСП) дистанцирана от старите и компрометирани социалистически пасиви със запазен контрол върху финансовият ресурс. Изнасяне на държавният капитал в чужбина чрез предприятията второ направление и връщането му под форма на чуждестранни инвестиции. Да създадем удобна и контролеруема опозиция.Водачите и да са предварително утвърдени от специалните служби а лидерите и да са изцяло зависими от нас чрез политическа лоялност физически зависимости или чрез компромати. Ако такива не са констатирани да се изфабрикуват. Населението да се разделя и противопоставя периодически социално икономически политически и етнически. Да се създадат партии и движения отговарящи на изброените профили. Чрез приватизация да се раздаде индустриалният капитал на безценица на наши фирми. Населението да се провокира за участие чрез тай наречените работещи дружества отнасящи се обаче само за предприятия с неизбежна ликвидация. В стопанската сфера да се раздели на територии по интереси които ще се управляват от тъй наречените бизнесмени наложени от нас. Ако някой от тях се опита да влезе в политиката или в чужда територия да се ликвидира а бизнеса му да се оглави от друг. Да се създадат престъпни групи на райони които да контролират търговски територии с цел монопол на пазара създавайки охранителни звена. Ако тези звена изместят центъра на задачата си или решат да се превърнат в икономически субект да бъдат ликвидирани .Да се създаде алтернативен синод с цел компрометиране на църквата .Да се разреши навлизането на секти. Да се отклони вниманието от основните устои на църквата за да може да се ползва материалната и имотната и база без контролно. Медиите да се ръководят от хора които сътрудничат с нас .Добри специалисти но без склонност към анализ създаващи критични интервюта за актуални проблеми но без да се стига до ликвидиране на причината за тези проблеми. Всички закони укази и разпоредби да се формулират така че да нямат точно и прецизно тълкование .Милицията да се увеличи численият и състав за сметка на армията като се използват хора без необходимите им квалификации. Да се работи с лоша материална база и ниски заплати. В армията военно-промишленият комплекс да бъде ликвидиран поетапно. Всички държавни служители да получават ниски заплати .Това специално се отнася за здравните работници просветата и образованието.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КОЕ ОТ ВСИЧКО ТОВА НЕ СЕ Е СЛУЧЕЛО!!!
666

2013.04.21 | 23:42

2
За съжаление принципа на капитализма е стремеж към трупане на все повече печалби,комбиниран с алчността резултата е катастрофален.Пенсионерите и болните не носят печалба,а на против загуба.Мъчно ми е много за пенсионерите в България но ако всички ние не се замислим за нас нещата ще са още по страшни.Алчността на богатите ще доведе до там,че пенсионерите и болните ще бъдат рециклирани така да се каже в името на алчноста за още по голяма печалба

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини