Цветанов към младежите на ГЕРБ: Правим всичко, за да се чувствате свободни

  • 22 юли 2011 17:40

  • 670
  • 2
Цветанов към младежите на ГЕРБ: Правим всичко, за да се чувствате свободни
© Булфото

Това каза на среща в парламента с членове на Младежката организация на ГЕРБ от Кърджали, Момчилград, Джебел, Черноочене и Кирково вицепремиерът и министър на вътрешните работи и заместник-председател на ПП ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, съобщиха от пресцентъра на партията.


Трийсетте младежи бяха на посещение в Народното събрание по покана на областния координатор на ГЕРБ-Кърджали и народен представител Цвета Караянчева. Като доказателство на думите си, Цветанов посочи, че МВР вече разполага със 100 % доказателства за лицата, които са участвали в убийството на Яна в Борисовата градина в столицата.

Това е ясен показател какво се прави за разкриване на престъпленията днес и посочи примери какво се е правило при предходните управления. Според Цветанов политиците от 40-тото НС са покровителствали организираната престъпност например с поправката „Ванко 1”, внесена от Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и Надка Балева от БСП и Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент от ДПС, и подкрепена от тогавашното общество. След тази поправка осъдените за престъпления на по 7-8 години са лежали по година и няколко месеца.

По повод темата за полицейското насилие, която ДПС често изтъкват, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа припомни случая „Джем” от Кърджали, при който задържаният се е заминавал с използване на момичета с цел сексуална експлоатация. Вътрешният министър припомни, че този човек е бил с ефективна присъда от около 8 години, но след поправка е излиза и е изтърпял само 1 година и 3 месеца от присъдата, след което отново се е занимавал със същото.


Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа обясни пред младежите, че ГЕРБ и правителството развиват инфраструктура, за да има бизнес и инвестиции и за да може регионите в страната да се развиват и да се възползваме от европейската солидарност и членството ни в ЕС. Цветанов поздрави Цвета Караянчева за усилията й за политическото отварянето на региона, защото преди това в Кърджалийско се смяташе за изключително нелицеприятно и провокативно, ако някой симпатизира на ГЕРБ.

Цветанов припомни и несъстоятелните заплахите към турското малцинство по време на кампанията през 2009 г., че идвайки на власт ГЕРБ ще събаря джамии и ще променя имената на хората. Цветанов изрази задоволството си от последното си посещение в Черноочене, Джебел, Ардино и Кърджали, когато хората са се ръкували и разговаряли с него спокойно. В Джебел посетихме джамията и влязох вътре, защото всеки трябва да познава историята си и защото всички в държавата трябва да решаваме проблемите заедно, а не да се разделяме и противопоставяме, каквато практика заложиха ДПС, БСП и СДС при управленията си през последните 20 години.


Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа призова младежите да упражнят правото си на глас на предстоящите избори по вътрешно убеждение, а не под натиск или под заплаха, че ще бъдат уволнени или нещо ще се случи на семействата им. „С посещенията си в Кърджалийския регион можем и се надявам да променим мисленето на хората. Вие младите сте хората които трябва да определяте това, което ние трябва да правим и затова давайте предложения през депутатите и вашите виждания да се реализират от управлението на ГЕРБ, прикани младежите Цветанов, и обясни, че в листите на ГЕРБ вече са номинирани много млади хора с потенциал.

Последвайте канала на

Десислава Станева
670 2

Коментари 2

Добави коментар
избирател

2011.07.24 | 21:01

2
Това което е казал и обещал Цветанов пред тези младежки организации- могат да му повярват само някои деца от ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ. То и сега всички се чувстваме свободни благодарение на ГЕРБ,но в положение на гладни и бездомни КУЧЕТА ........
избирател

2011.07.22 | 18:38

1
Това което е казал и обещал Цветанов пред тези младежки организации- могат да му повярват само някои деца от ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ. То и сега всички се чувстваме свободни благодарение на ГЕРБ,но в положение на гладни и бездомни КУЧЕТА ........

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини