Цветанов: Питайте Лазар Груев за съдебните практики

  • 22 юли 2011 16:43

  • 1207
  • 1
Цветанов: Питайте Лазар Груев за съдебните практики
© Булфото

Това каза министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа на пресконференция в СДВР.

Цветанов посочи, че част от съдържанието на доклада на ЕК е било свързано със съдебните практики.

„Лицето, което беше издирвано за трафик на 26 кг хероин беше задържано преди няколко дни на територията на община Димитровград. На първа инстанция в съда в Хасково е осъдено на десет години лишаване от свобода и 100 000 лв. глоба. На втора инстанция в Пловдивския апелативен съд - десет години лишаване от свобода, 100 000 лв. глоба. Върховният касационен съд – попитайте Лазар ГруевЛазар Груев   Лазар Георгиев Груев е роден в София. Завършва средното си образование през 1975 г. в 91-ва каква е присъдата и какво е решението за съдебната практика, която трябва да анализират и да разберат за какво става въпрос.

Попитайте Лазар ГруевЛазар Груев   Лазар Георгиев Груев е роден в София. Завършва средното си образование през 1975 г. в 91-ва, той ще ви отговори, защото нали иска да си говорим чрез медиите и дали някой е повлиял или не е повлиял. Защото 26 кг хероин, ако не получи някой десет години, както е дала първа и втора инстанция, кое налага да му махнеш глобата и да намалиш тази присъда драстично? Нека да обясни Лазар ГруевЛазар Груев   Лазар Георгиев Груев е роден в София. Завършва средното си образование през 1975 г. в 91-ва и тогава да седнем, да говорим. Това толериране на подобни лица от организираната престъпност, води до това, което наблюдаваме и днес.

Проблеми, които са наслагвани 20 години и стигнахме до там, че загубихме най-ценното – да имаме нормално общуване и нормално веселене на подобни поводи, каквито са били преди една седмица в този парк, защото Яна е отишла да се весели и да изпита удоволствие от музиката, от компанията с която е била, но в никакъв случай не е отишла някой да й посегне и да бъде изнасилена, или това, което ще бъде доказано в разследването”, каза Цветанов.


Цветанов изказа съболезнования към семейството, близките и приятелите на Яна.


Цветанов лично е уведомил бащата на Яна, че извършителите са разкрити. Той благодари на гражданите, защото без тяхната подкрепа случаят с това убийство може би щял да бъде на по-начален стадий. „Когато дадем възможност на колегите да си свършат работа, резултатите се получават по-бързо. Недейте да смятате, че ние имаме за цел да прикриваме информация от вас”, каза Цветанов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1207 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
777

2011.07.23 | 21:35

1
Прекрасен въпрос, който задаваме и хиляди българи към Груев ! След всеки "освободен под гаранция" бандит, убиец ! И на Марс вече мирише гадно от нашата съдебна "независи и некорумпирана" система. И от както ГЕРБ и Европа ги притисна, тази антисистема рита и вие ! Така си е Груев, очевадно е !

Добави коментар

Водещи новини