Мешерето: Партиите изолират циганите (видео)

  • 08 април 2013 11:02

  • 4541
  • 23
Мешерето: Партиите изолират циганите (видео)
©

Освен ромските кражби, ставаме свидетели на набези, извършени и от българи. Всеки, който нарушава закона, трябва да си получи наказанието, независимо етноса на извършителя. Това стана ясно на пресконференцията на ромското мешере.

Мешерeто няма да иззема функциите нито на правоохранителните органи, нито на държавата. Мешерe е орган, който от векове наред служи за помиряване на две спорещи страни. Той е орган, който цели да запази морала.

Мешере винаги е имало и винаги ще има. Единствено Съветът на старейшините е съставен от точно определен брой. Той се състои от 17 члена. Старейшините се определят от това какви глави на семействата си са били. В Съвета влизат представители от цялата гама на ромската общност.

От мешерето обещаха, че ще наблюдават изборите. Те поясниха,че единственото, което могат старейшините да направят е да вземат лична позиция относно тяхното провеждане.  Мешерето призова да не се обвиняват само ромите, че продават гласовете си. "В листите няма нито един ром.  В момента съществува една капсулация и липсата на роми в основните политически партии говори за тотална изолация", заявиха от мешерето.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4541 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар
Раждайте Българи!

2013.04.09 | 13:39

23
Братя българи, раждайте повече деца, учете ги на патриотизъм, да знаят кои сме българите и да обичат майка България, защото положението изобщо не е розово. Момента в който тази циганска сган ни стигне по брой ще започне гражданска война, поради простата причина, че ние с тях не можем да си съжителстваме в разбирателство. Те са лъжливи, крадливи, мързеливи, не работят, не плащат сметки (познайте кой им го плаща тока), такси, глоби, не си плащат билетчето в градския транспорт, законите не важат за тях. Живеят на гърба на нашите помощи без да допринасят с нищо за развитието и за добрия живот в тази държава и не работят нищо. Те мразят нас българите, защото живеем по-добре от тях, поради простата причина, че си търсим работа и искаме да работим, за да поддържаме един що-годе нормален човешки начин на живот и да живеем като нормални хора в днешния развиващ се свят. Циганите хем искат да живеят с нашия стандарт на живот, хем да не работят по цял ден, ами няма как да стане. Раждайте деца, братя българи, само по 2 деца на семейство не е достатъчно - това е минимума, за да се възпроизведат самите родители, за да може когато 2-мата родители умрат от старост да са оставили 2 деца на тяхно място. Само с по едно дете в семейство единият родител не се възпроизвежда - така умират повече хора, отколкото се раждат и популацията на българите намалява (а за миграции изобщо тук не споменавам, те са отделно). В европейските и изобщо развиващите се (а и не само) страни по света се отглеждат по 3 и повече деца в семейство - дори румънската популация расте - само нашата намаля. Циганите раждат по 15 деца, мислете му след 30 години, когато нашите старци и пенсионери си отидат (а те са сигурно 50% от българите в страната)! Проблемът е политически, трябва да притиснем политиците да направят нещо по въпроса с мангалската раждаемост, преди да е станало късно, няма за кога да се ослушваме! А колкото до тези лицемерщини за интеграцията, тях да ги разправят из водещите страни в ЕС, когато нашите цигани им се изсипят там с рейсовете при тях и започнат да си правят мизериите...

2013.04.09 | 10:35

12
Кво ще им направиш бе,ще ги кастрираш ли?Твойте призиви избиват доста на онзи мустакатия адолфчо.От такива словесни бълвочи,ако има кой да ги приеме,може да подпалиш чергата.Само това ни трябва.Аз самият-не съм им фен,но и твоето не е решение.Иначе,за прираста си абсолютно прав.Но при тази социална несигурност,липса на жилища и още и още....Може да говориме много против Бай Тошо,но при него имаше огромни стимули за майките.Гаратирано здравеопазване и работа при облекчени условия,запазване на раб.място,детски ясли и градини на символични цени.При 3 деца,се пенсионираш на 50 г.Предимство за получаване на държавно жилище.Но имаше и ред.Или бачкаш,или учиш!Няма Ганъо,няма Манго.Еднакъв аршин за всички.Пипнеш ли чуждо-в пандиза,където те изгърбят от работа.Затова,към 87-88-ма година,гонехме 9 милиона.Сега им трябват неграмотни,чалгари и ултраси-най лесни за манипулиране.
Падрето

2013.04.09 | 13:37

21
ТРЯБВА РЕВОЛЮЦИЯ! ТРЯБВА ДА ЗАГЪРМЯТ ТОПОВЕТЕ КАТО ПО ТУРСКО ВРЕМЕ! ТРЯБВА БЕЗСТРАШНИТЕ БЪЛГАРИ ДА СЕ НАДИГНАТ БЕЗ СТРАХ ЗА НИЩОЖНИТЕ СИ ЖИВОТИ КАКВИТО СА В МОМЕНТА И ДА ИЗМЕТАТ БОКЛУКА ОТ ДЪРЖАВАТА! ПАРТИИ, ЦИГАНИ, ТУРЦИ И РАОТОДАТЕЛИ БЕЗ КАКПКА СЪВЕСТ! ТЕ ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ПРЕМИНАТ В ОТВЪДНОТО
АЛЕКС до ПАДРЕТО

2013.04.09 | 13:38

22
Човече, запиши ме в отряда - тръгваме на въстание срещу циганската сган!Чухте ли, нашият Циганчо Райков твърди, че нямало расизъм и че ние просто трябва да си търпим циганския тероризъм и да не се настройваме расистки, а да си ги обичаме!На оръжие, братя, защото, знаете ли, нашите славни български ханове ще се обърнат в гробовете си от нашето търпение!!!

2013.04.08 | 16:02

5
глупак

2013.04.08 | 16:02

4
безстрашни ? хахахаааааааахахахаааа българите били безстрашни то такива няма бе смешко страхливците се спотайват мачкани от бизнесмени и политици в бг а който успее да избега в чужбина ще си е най добре щот след време тая държава няма да бъде наша като гледам са решили да ни уморят от глад или да ни карат всеки ден сами да се самоубиваме

2013.04.09 | 13:37

20
Тоя сайт пропада.
Центурион

2013.04.09 | 13:37

19
Мешерето: Партиите изолират циганите Аз от кога искам и мен да ме изолират партиите като циганите по избори да ме изолират със 50 или 100 лева на член на семейството а през останалото време да не плащам нищо като данъци и режийни !
Castor

2013.04.09 | 13:36

18
Не, просто българите не искат повече да издържат циганската паплач!

2013.04.09 | 13:36

17
БЪЛГАРИЯ СЕ КАЗВА ОЩЕ БЪЛГАРИЯ НЕ МАНГАЛИЯ ИЛИ ТУРЦИЯ.ЗА ДА ИСКАТЕ ДА ИМАТЕ ХОРА И ПАРТИЯ В ПАРЛАМЕНТА.ВИЕ НЕ СТЕ ЕТНОС,ВИЕ СТЕ ПРИСАДКА"ТУМОР"В ТАЗИ ДЪРЖАВА.И АКО МАЛКО ПОВЕЧЕ СЕ ОБРАЗОВАТЕ НЕ САМО ДА КРАДЕТЕ И ПРОСИТЕ ПОМОЩИ ЩЕ ГО ПРОУМЕЕТЕ... САМО САПУН СТАВА ОТ ВАС БОКЛУЦИ ДОЛНИ УТАЙКИ...
niki

2013.04.09 | 13:36

16
v tazi darjava ciganin i ku4e da si

2013.04.09 | 13:35

13
Аз си заминавам. Не мога да стоя повече на тая олигофрена планета. Сбогом.

2013.04.09 | 13:36

15
Пиши ако има още едно място в космическата капсула, братко и на мен не ми се седи тук повече :( Мангали, комунисти, гербарасти вече не се живее.
Иво

2013.04.08 | 15:42

2
Брат, като се установиш на Марс ми прати картичка

2013.04.09 | 13:36

14
Мангалски идиоти-направете си партия и си вкарайте депутати в парламента.Кой ви е виновен , че сте тъпи и сте си дали г.за под наем на БСП. Една шепа цигански шмекери ви правят на маймуни чрез измислените партии Евророма,Дром и д.р.

2013.04.09 | 08:39

11
миризлива престъпна сган ....нали са номади ..... защо не отпътуват от тук най-после ...питам? живеят на гърба на системата

Добави коментар

Водещи новини