Роми изпълниха МС

  • 08 април 2013 10:04

  • 1235
  • 1
Роми изпълниха МС
©

Заседание на Националния съвет по етническите и интеграционните въпроси, на което ще присъства и премиерът Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май, започва в момента в Министерския съвет.

В Гранитна зала има много цигани и ромски оркестър, който свири в очакване на Райков.

В хода на заседанието трябва да се приеме годишната програма за 2013 г. на съвета, която включва подписване на меморандум за сътрудничество на НССЕИ и Националния комитет по профилактика на СПИН и полово предавани болести; информация от резултатите от първия етап на процеса на областното планиране в съответствие на Националната стратегия за интегриране на ромите 2012 - 2020 г.; представяне на информация относно възможностите за включване на дейности по Програмата за развитие на селските райони; информация за дейностите на междуведомствената работна група за ресурсно подпомагане интеграцията на ромите със средства от фондовете на ЕС в рамките на националната стратегия.

Последвайте канала на

1235 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
I saw you dancing

2013.04.19 | 10:15

1
Така трябва- вече ще ракламираме България, пардон Ромия, пред света не с рози и суджук, а с циганбендове. Върнете и мечкарите за по- интересно.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини