Партията на Кунева и БЛС подписаха меморандум за сътрудничество

  • 03 април 2013 18:31

  • 652
  • 1
Партията на Кунева и БЛС подписаха меморандум за сътрудничество
©

Председателят на "Движение България на гражданите" Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 заяви, че при изготвянето на листите за изборите е търсен баланс между членовете на Националния съвет и местните структури.

"Някой очевидно не е разбрал това", каза Кунева по повод напускането на координатори на движението в Сливен и Пловдив-област и допълни, че целта е в парламента да влязат компетентни хора от различни сфери, предаде БНТ.

България на гражданите е поредната политическа сила, с която по-рано днес Българският лекарски съюз подписа споразумение за единодействие в сферата на здравеопазването.

Председателят на съюза д-р Цветан Райчинов заяви, че здравеопазването е тема, която трябва да се деполитизира и по която политическите сили трябва да постигнат консенсус в името на пациентите.

Затова БЛС държи да подпише подобни споразумения за национална здравна политика с всички кандидатпарламентарни партии. След България на гражданите споразумения бяха подписани и с Коалиция "Горда България" на Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на и със СДС

Последвайте канала на

652 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Горд националист

2013.04.03 | 22:29

1
Гласувайте за АТАКА!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини