Плевнелиев подарява безплатен образователен курс за Станишев

  • 21 юли 2011 16:57

  • 863
  • 2
Плевнелиев подарява безплатен образователен курс за Станишев
©

Поканата на МРРБ за образователния курс важи най-вече за бившия министър-председател, който близо година ръководеше пътната агенция, след като Европейската комисия блокира през август 2008 г. финансирането на магистрала "Люлин", информира министерството.

След преминаването на този курс представителите на БСП ще научат законния ред, който се преминава от старта на строителството до завършването на една магистрала. Въпреки че за четири години управление кадрите на БСП са имали възможност отлично да научат в детайли този процес, фактите показват, че по тяхно време няма построен нито един законен километър магистрала. Примери като магистрала "Струма" - ЛОТ 0 и автомагистрала "Тракия" - ЛОТ 1 и ЛОТ 5, ясно доказват, че БСП не познават процедурите, не спазват закона и не правят разлика между четирилентов път и магистрала, заявяват от ведомството.

По повод твърденията на лидера на БСП, че магистрала "Люлин" и 30-те км от магистрала "Марица" не са нанесени в кадастралната карта, от министерството предлагат сканирани бележките от Агенцията по геодезия, кадастър и картография и от Министерството на земеделието и храните. Бележките ясно доказват, че подобни изказвания са неверни и лъжливи, пише още в прессъобщението.

По-рано днес в парламента лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на заяви, че премиерът Бойко Борисов и министрите Росен Плевнелиев и Симеон Дянков са направили в понеделник първа копка само на 150 метра от магистрала "Хемус", за които има разрешение за строеж.

Последвайте канала на

Десислава Станева
863 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Tanaz

2011.07.22 | 15:36

2
Няма смисъл да се опитваш да ги образоваш - те знаят само да крадат, в това са най-добри! Не се 'аби!
радослав

2011.07.22 | 15:35

1
нека видят как се правят магистрали комунистическите кучета!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини