"Антимафия": Цветанов е създал частно ГДБОП срещу БСП и партията на Кунева

  • 22 март 2013 17:32

  • 12464
  • 56
"Антимафия": Цветанов е създал частно ГДБОП срещу БСП и партията на Кунева
©

11 млрд. къса е контрабандата на цигари, което означава, че 1 млрд. лв. не влизат в хазната годишно от акцизи. Това обяви в предаването "Лице в лице" Петър Якимов от Българска легия "Антимафия".

Не е вярно, че покупката на цигари е намаляла и затова данните на Агенция "Митници" показват занижени стойности на потребление. Просто се е увеличила контрабандата, обяви той и заяви, че с парите от нелегалната дейност се купуват политическо влияние и избори.

Григор Здравков вижда в управлението на Митниците целенасочена политика. Самостоятелността на наркоотделите бе отнета с документ, подписан от Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната със знанието на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. С това се улесниха доставките на дрога у нас, каза той.

Ако се гледат данните на Митниците, "никой в България не друса", обяви Якимов. По думите му, тази информация обаче не кореспондира по никакъв начин с данните на ЕК. Скорошен доклад на комисията посочва, че България и Турция са основните производители на амфетамини, а при нас се води, че за последната година сме заловили 0 гр от наркотика, допълни той.

И преди от Митниците не се откриваха амфетамини, но поне тогава наркоотделите си носиха отговорност, коментира Здравнов. Сега са най-големите щети от контрабанда, тъй като ставките на цигарите, алкохола и горивото са все по-високи, уточни той.

Тъй като много хора излъгаха, че не познават Митко Каратиста, се принудих да говоря с моя приятел Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, и неговата комисия "Антимафия" да провери дали Димитър Николов Стефанов и Митко Каратиста са едно лице. Оказва се обаче, че моят сигнал го няма в комисията, разказва Здравков.

По думите му, от Каратиста и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е имало съставен частен ГДБОП, чийто интерес е бил насочен към следене и опетняване името на некорумпирани журналисти и някои политически партии. Той обяви, че в звеното са разработвани Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и партньорката му, Румен ОвчаровРумен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 г. в Бургас. В периода 1979–1984 завършва висше образование в, Антон Кутев. Другата партия, която са се опитвали да разбиват, е тази на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, каза той, като изтъкна, че на прицел са били Людмила Елхова, Найден Зеленогорски и Даниел Вълчев.

Инициатор и ръководител на цялата тази гнусотия е Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа с поръчката на Борисов, каза той и обяви, че разполага с документи с дейността на агенцията от хора, които са били внедрени в частния ГДБОП. Всичко, което имаме, е внесено на 28 февруари при Флоров. Той е бил наясно със случващото се. Тук става въпрос за пране на пари, изтичане на класифицирана информация от журналисти. Как, като името на господин Флоров е в тези сигнали, ще ни осигури той честни избори, попита Здравков.

Последвайте канала на

12464 56

Свързани новини

Коментари 56

Добави коментар
KOLOS

2013.05.30 | 20:57

56
1.Бойко Борисов - комунист, син на полковник от МВР. 2.Цветан Цветанов -син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов. 3.Цецка Цачева - партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен. 4.Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво. 5.Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси. 6.Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС. 7.Симеон Дянков - стипендиант на фондация Людмила... още Живкова. 8.Нона Караджова - дъщера на завеждащ отдел в ЦК на БКП. 9.Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП, 10.Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ, 11.Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп. 12.Веднага след президентските избори Бойко Борисов побърза да назначи за заместник кмет на София по финансите сина на генерал от ДС Николай Барбалов, а за нов правосъден министър Диана Ковачева дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП. А като капак на всичко същата госпожа Диана Ковачева е съпруга на настоящ лидер от БСП Сергей Станишев... Та дотук за антикомунистическата реторика на слабоумника! Този същия Буда върди, че е десен и се бори с ченгетата и комунистите. Най-важният съветник на десния президент Росен Плевнелиев се оказа ортодоксален комунистически кадър, който се казва Стоимен Стоименов. Десният президент да назначи за свой най-важен съветник ортодоксален, високопоставен комунистически номенклатурчик, който е надзиравал и провеждал политиката на БКП в армията и службите. На този човек прессекретарят му Мария Иванова беше най-близката сътрудничка на червената вицепремиерка по време на тройната коалиция Меглена Плугчиева. Юридическата съветничка на Плевнелиев Наталия Киселова пък до преди година и половина беше от най-близкия кръг на Сергей Станишев – Киселова беше член на Националния съвет на Българска социалистическа младеж, младежката организация на БСП. За тази "антикомунистическа" партия герб ли гласувате заблудени и неинформирани люде?! Та те тези са по-комунисти и от комунистите в бсп и другите производни на партията майка-бкп, като другарката Меглена Кунева-Пръмова, "синия и десен" Костов, псевдонационалиста Болен Клинкерхофен и много друго знайни и незнайни комунисти и "антикомунисти"... Не разбрахте ли, че всичките са от едно котило и такова нещо като по-малко зло в тази игра няма. Нормално е да имат толкова много привържанеци, все пак кръговете от олигарси, чиновници и медии, които се облажват около тези хора са хиляди и няма как да пуснат кокала и да оставят нещо на обикновения човек току-така...
REAL

2013.03.28 | 16:15

24
Пишете си червенушки в червените сайтове и си мислете ,че ще спечелите.Нещастни продажни душички.
нео

2013.05.30 | 20:47

55
Миличкото ми то гробарче,обидено,хаиде затвори очички сега си педстави магистралка,ти си голичък увит във лентички отзад те онажда другаря Боко Буда Тиквоко, а ти с изплезено езиче облизваш прелестите на най-красивото цветенце на ГРОБ,другарката Фидосова.Но хубавото не е свършило зад теб на опашката се е наредил и другаря Цецо,а пред теб се сублича и другарката Цачева.Не спираи да мечтаеш.На ГРОБ поне две неща мога да ви призная,имате хубави жени и прасетата ви обичат.А колкото до победата ви наизборите,ще останеш изненадан,въпреки фалшификациите които със сигурност ще направите ,то ще са цигани,то ще са унищожаване на бюлетини,но и това няма да ви помогне,хората ви разбраха какви "експерти" сте.

2013.03.28 | 16:15

23
червенушка е на майкати шундата,
име

2013.05.30 | 20:47

54
Тези са фашисти....само едни болни мозъци могат да измислят всичко това което се случи през последните 3,5 години
Айрън Мейдън

2013.05.30 | 20:47

53
Частен ГДБОП Цветанов и Бойко Дюнера създали срещу БСП и Кунева частен ГДБОП,казаха от "Антимафия". Ех,Бойко,пак сгафи,я! Тъй ли ще водят компроматна война? Затуй отдалеч усеща се воня!
очурен

2013.05.30 | 20:47

52
И този форум пълен с червени боклуци, фенчета на Майчето Манолова и спинозния Кутев :)
анти бойковизъм

2013.05.30 | 20:47

51
Аз не мога да разбера герберите,защо им харесва им харесва мутрата Буда.Той трябва да е в затвора,а не във властта!!!
kilo

2013.05.30 | 20:46

50
Много хубаво писание, само че дето не вярно. Много лъжи , много лъжи. Колко плаща бкп за тези неща да искам хонорар, пък може да напиша нещо още по вярно от това менте.
ново

2013.05.30 | 20:46

49
БКП - то има много желание да управлява - начело Сергей с овчара и за цвят местан.

2013.05.30 | 20:46

48
БСП,СДС, НДСВ,ГЕРБ..предатели на България . Трябва да ATAKУBAME

2013.05.30 | 20:46

47
БСП+ ГЕРБ+дпс+БГ---Вън от България . Унищожихте и окрадохте всичко ---camo ATAKA

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини