Протестиращи искат среща с Росен Плевнелиев

  • 23 февруари 2013 17:12

  • 1325
  • 3
Протестиращи искат среща с Росен Плевнелиев
©

Незабавна среща с президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното и национална кръгла маса, на която ще представят конкретните си искания поискаха днес на пресконференция в БТА от Граждански форум на националните протести.

Срещата да се излъчва по БНТ и БНР и на нея да не присъстват политически партии, а само представители на инициативните комитети, обявиха още протестиращите, които се представят като координатори на протестите в София, Варна, Благоевград, Велико Търново, Павликени, Сандански, Петрич, Самоков, Гоце Делчев, Дупница, Сливен, Перник, Пазарджик, Стара Загора.

В отговор на въпрос координаторите на протестите по места днес в София обявиха, че нямат разминаване с организационните групи на протестите, които днес дадоха пресконференция в Сливен. Няма драма, нито конфликт, в непрекъсната връзка сме с протестиращите в Сливен, утре на общонационалния протест обединението между нас ще стане факт, заявиха координаторите на протестите.

Разединението между двете протестиращи групи няма, но има определени атаки от страна на ГЕРБ за филтриране и разединение на протестите, посочи координаторът на протеста на "Орлов мост" в София Янаки Ганчев. Той посочи, че протестът утре ще тръгне в два лъча - единият от сградата на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма /МИЕТ/, а другият - от езерото Ариана, като двете протестиращи групи ще се съберат пред парламента.

Последвайте канала на

1325 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.02.23 | 22:43

3
Хубаво е да има диалог между президента и протестиращите но е правилно да му се зададат конкретни въпроси и да се чакат изчерпателни отговори.
vito

2013.02.23 | 20:49

2
Нека да не обещава нищо на протестиращите, че на хората им дойде до гуша от политически лъжи. Ако може да се справи с нещата Плевнелиев да го прави.

2013.02.23 | 20:49

1
Хубаво народа иска среща но едва ли ще има.На него му е под достойнството да се занимава с тази долна класа.Приоритет са му скъпите приятели от ЧЕЗ,ЕВН,ЕОН

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини