Отново инцидент с патрулка (снимка + патрулка)

  • 22 февруари 2013 16:06

  • 7552
  • 3
Отново инцидент с патрулка (снимка + патрулка)
©

Пореден инцидент с патрулка.

Той е станал в село Търнава, съобщи читател на novini.bg.

Това е пореден случаи, при който полицай от Бяла Слатина блъска служебен автомобил, алармира нашият читател.

 

Четирима, от които двама полицаи, са пострадали при тежка катастрофа, предизвикана от неправоспособен шофьор в село Търнава, съобщи говорителят на Областна дирекция /ОД/ на МВР във Враца, предаде БТА.
Катастрофата е станала днес преди обяд на кръстовище в селото. Автомобил "Опел Вектра", управляван от неправоспособен водач - И.И./20г./ от село Галиче, се блъснал в насрещно движещ се микробус "Мерцедес" , управляван от И.Г./31г./ от Борован.
Служебният автомобил на Районно управление "Полиция" в Бяла Слатина, който се движел зад "Опел"-а , направил маневра, за да заобиколи катастрофата и се сблъскал с друг товарен автомобил-"Ивеко", който се движел зад "Мерцедес"-а, допълват от ОД на МВР.

При инцидента са ранени са С.Д./19г./ от Галиче, който пътувал в лекия автомобил, водачите на микробуса и на полицейския автомобил, както и един от пътуващите в него полицаи. Всички пострадали са настанени в болница, без опасност за живота, уточняват от полицията. Неправоспособният водач И.И., предизвикал катастрофата, е избягал от мястото на инцидента. Той е открит в Търнава четири часа след катастрофата и е задържан. На всички останали водачи, включително и на водача на полицейския автомобил, са направени проби за алкохол, като пробите са отрицателни. Продължава работата по изясняване на обстоятелствата, довели до катастрофата, уточняват от ОД на МВР във Враца.

Последвайте канала на

Десислава Станева
7552 3

Коментари 3

Добави коментар
tonk

2013.02.22 | 21:49

3
То в онзи край това не ново и не е изненада. Преди 25 години в Кнежа самолет блъсна каруца и се подпали сградата на пожарната. Мисля, че там беше и един от първите случай да откраднат кола /май патрулка, или конфискуван автомобил / от служебния паркинг на полоцията.

2013.02.22 | 19:33

2
негодници
XXL

2013.02.22 | 19:33

1
Алкохола не прощава на никого!!!

Добави коментар

Водещи новини