ВМРО организираха автопоход във Велико Търново (снимки)

  • 21 февруари 2013 17:01

  • 1304
  • 0
ВМРО организираха автопоход във Велико Търново (снимки)
© Булфото

Около 40 автомобила потеглиха от Велико Търново на протестно автошествие, организирано от местната организация на ВМРО срещу монополите и високите сметки за ток и парно, информира Дарик.

Отправна точка на колоната беше паркингът под крепостта Царевец, където първоначално се събраха членове и съмишленици на партията. Те развяха национални трибагреници и знамената на ВМРО. На стъклата на автомобилите бяха залепени протестни плакати, на които пишеше "Искаме евтин ток", "Долу монополите", "Искаме да живеем достойно". Автопоходът преминава по маршрута Арбанаси - Горна Оряховица  - Лясковец  - главен път София - Варна - Южен пътен възел - ул. „Христо Ботев" - ул. „Васил Левски" - кв. „Бузлуджа" - Зона В - кв. „Кольо Фичето" - кв. „Картала".

"Воеводите" настояват да се развалят приватизационните договори с енергоразпределителните дружества и да се преразгледа ценообразуването на тока, както и да се потърси съдебна отговорност на всички държавни и длъжностни лица, виновни за създалото се положение с монополите. Нашия протест е политически, подчерта областният председател на ВМРО във В. Търново Милен Михов. По повод протестите, които се организират всеки ден, Михов изрази съмнения, че те обслужват определени партийни интереси, криейки се зад гражданската позиция.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1304 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини