Шефката на ДКЕВР: Не продавам контрабандни цигари

  • 15 февруари 2013 08:14

  • 1623
  • 3
Шефката на ДКЕВР: Не продавам контрабандни цигари
©

"Интернет магазинът продава не само цигари, а и хранителни стоки. Да, в прегрешение съм относно продажбата на цигари, но да уточня, че те не са контрабандни", заяви в студиото на сутрешния блок на БТВ Юлиана Иванова, шеф на ДКЕВР.

Тя прочете закона, според който се забранява продажбата на тютюневи изделия през интернет магазин. Иванова поясни, че при такива магазини има куриери, които реално се явяват като продавачи. 

"Аз няма да подам оставка заради темата с цигарите, но ако ми я поискат, ще го направя", коментира тя. По думите й,  не е имала  разговор с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Юлияна Иванова съобщи, че наистина има възможност за поевтиняване на тока. Тя каза, че в момента върви проверка. По думите й, намалението би могло да дойде от микса. "Не мога в момента да се ангажирам с колко може да поевтинее тока, но в много скоро време ще можем да съобщим подробности по въпроса", заяви Иванова.

Тя коментира така нар. инвестиционни разходи на ЕРП - та. По думите й, в тях влизат разходите за инвестиции, които правят дружествата, а не джипове и командировки.

Иванова разказа, че е имала 5 - минутен разговор с Ангел Семерджиев. Тя съобщи, че той само я поздравил за новия й пост.

Юлияна Иванова обеща още, че работата на ДКЕВР ще бъде напълно прозрачна.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1623 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Маймуна

2013.03.10 | 07:42

3
Ха тая от дребна риба в продажбата цигари по незаконен начин се прехвърли при големите пари, не се знае там какви ще ги оплете.

2013.03.10 | 07:42

2
А какво друго можеш да продадеш, я се погледни в огледалото.
123

2013.03.10 | 07:42

1
А бе как ги избирате такива с физиономии на далавераджии.То от 5м може да се прецени каква е. Сега да и кажа и аз нещо-"Отиваш подаваш си оставката,действай.Кредит на доверие-5 минути".

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини