Асистентката, псувала студенти: Ще заведа дело

  • 13 февруари 2013 08:42

  • 1405
  • 2
Асистентката, псувала студенти: Ще заведа дело
©

"Тревожно е случилото се във Великотърновския университет с асистентката. Състояние на преподавателката е паталогично, на границата на безумието, на гнева", коментира в студиото на Нова телевизия Стела Богомилова, експерт по образованието.

Тя сравни псувните, излезли от устата на асистентката Надежда Цанкова с поведението на един каруцар. Според нея, една от версиите е, че скандалът е предизвикан нарочно, а другата версия е, че студентите са очаквали такова отношение от Цанкова и им е писнало вече от него.

Богомилова определи като тревожен факт и това, че се дискредитира образа на преподавателя в последните години. "Образованието трябва действително да се превърне в национална кауза", категоричен е експертът.

Надежда Цанкова, гл. асистент във Великотърновския университет, също участва в сутрешния блок на Нова телевизия. Тя заяви, че по време на едно упражнение в стаята влезли други лица и тя поискала те да я напуснат. По думите й, тя е била помолена да псува. "Не съм псувала студентите никога. Аз псувам само външни хора", каза Цанкова. Тя съобщи, че в стаята е имало непознати лица с шапки. По думите й, тя няма персонален проблем с никой от студентите от групата по "Туризъм".  Цанкова отново потвърди, че е псувала, защото така е било поискано от нея. Тя е категорична, че ще заведе дело.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1405 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
876

2013.02.27 | 15:42

2
Тази е болна от шизофриния......
Статистико

2013.02.27 | 15:40

1
Три неща не прощават в този живот на хората, който ги парктикуват: Алкохола, математиката и СТАТИСТИКАТА. Дават трайни уреждания най-вече върху мозъка.

Добави коментар

Водещи новини