Андрей Райчев: Корабът "Борисов" трудно ще се разклати

  • 15 юли 2011 10:07

  • 4889
  • 0
Андрей Райчев: Корабът "Борисов" трудно ще се разклати
©

Това каза пред novini.bg социологът Андрей Райчев.

Той поясни, че мотивът за третия вот на недоверие, провалът в сектора „Сигурност“, не е определен от политиката, а от обществените нагласи.

Райчев бе категоричен, че правителството вече ще има две опозиции след този вот – от ляво и от дясно. Той поясни, че вече е свършило успешното време за Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, когато той в продължение на две години е запазил да има само една опозиция - от ляво. Това е истински успех за него, призна социологът.

Относно заявеното намерение на министър - председателя да не присъства в пленарна зала по време на дебатите около третия вот на недоверие, Райчев заяви, че това не е нещо ново. „Това е неговият стил, но честно казано не ми харесва. Това е признак за неуважение към парламента, което не е добро“.

Според него съществен факт е, че кабинетът „Борисов“ е стабилизирал в последните месеци рейтинга си. Това е причина и за по-силните атаки на опозицията. Този втори сезон, късната пролет и началото на лятото, е успешен за ГЕРБ.

Райчев бе категоричен, че корабът на правителството вече по-трудно ще се разклати.

Интересното тепърва предстои септември и октомври, каза още Андрей Райчев.


 

Последвайте канала на

Десислава Станева
4889 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини