Алена: БСП няма подходящ кандидат за президент

  • 15 юли 2011 07:47

  • 1527
  • 0
Алена: БСП няма подходящ кандидат за президент
© Булфото

Очаква се червените да оповестят номинацията си на 16 юли.

“За моя изненада четирима от кандидатите на БСП за президент са с Луна в Козирог в рождените им звездни карти. За България президент с такива аспекти в звездната си карта е силно уязвим, защото дори и да има желание да работи в полза на държавата си, той ще е устремен най-напред към постигане на личните си материални цели, а президентството ще се превърне в удобно статукво, водещо към богатство”. Това се казва в анализа, направен от Алена относно някои от най-популярните кандидатури, които бяха издигнати в червените редици, пише “Всеки ден”.

Това са Янаки Стоилов, Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, Петър Курумбашев, Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, Костадин Паскалев и Меглена Плугчиева.

Крайният извод като астрологичен анализ е следният: От всичките неподходящи кандидатури като най-малко неподходящата е определена тази на Калфин. Подходяща за вицепрезидент е Плугчиева, останалите четирима са абсолютно неуместни кандидатури.

Според анализа на Алена Янаки Стоилов е безкомпромисен и самовлюбен, Петър Курумбашев – груб материалист, Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за е кандидатура-авантюра, а Костадин Паскалев търси себе си.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1527 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини