Флоров: Не трябва да се притесняваме да споделим резултатите от разследването

  • 06 февруари 2013 18:05

  • 1041
  • 1
Флоров: Не трябва да се притесняваме да споделим резултатите от разследването
©

Никой не е застрахован от терористичен акт. Не считам обаче, че след като е бил извършен атентат на територията на България, трябва да се притесняваме да споделим какво сме установили по време на разследването. Това заяви пред БНТ Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна, шеф на ГДБОП.

За момента не можем да сме категорични, че лицата, извършили атентата на летище "Сарафово", имат съпричастност към военното крило на "Хизбулла", защото те не се намират на територията на страната. Но, като се има предвид срещу кого е насочен актът, мисля, че обоснованото предположение е вярно. На всички е ясно, че този терористичен акт не бе насочен към български граждани, за съжаление обаче при него почина българин, уточни той.

От думите на министъра на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа красноречиво се вижда, че ние знаем пътя на придвижване на атентаторите до България и обратно. В момента с помощта на нашите партньори предполагаме къде се намират тези хора. И има действия по издирването им и повдигане на обвинени, каза още той.

Последвайте канала на

1041 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
анонимен

2013.02.06 | 20:01

1
Флоров,в превод от влашки Цветанов,по-добре си кажете за Перник,как Самоубихте Основния Заподозрян

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини