Превърнали ВМЗ - Сопот в декор за филм на Шварценегер

  • 30 януари 2013 07:14

  • 1158
  • 0
Превърнали ВМЗ - Сопот в декор за филм на Шварценегер
©

Преди четири години лично сигнализирах на Петко Сертов, шеф на ДАНС по онова време, за нарушения и разрушения във ВМЗ - Сопот, съобщи в ефира на Нова телевизия председателят на КТ "Подкрепа" Константин Тренчев.

По думите му, заводът се е превърнал в декор за филм на Шварценегер. Тренчев поясни, че по онова време директор е бил бивш заместник на Румен Овчаров. Той го определи като "човек от фамилията", който се е издигнал много бързо.

Тренчев съобщи отново, че е направил нови снимки на ВМЗ - Сопот, които предстои да ги предаде на главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

Синдикалистът определи положението в оръжейния завод като трагично. Според него е съвсем ясно, че буквално заводът е изнесен.

"ВМЗ - Сопот остава въпреки всичко един добър завод", все пак каза Тренчев и поясни, че има проявен интерес към него. "Той е жизнеспособен, но най - ценният му капитал са хората, сред които има много добри специалисти", добави синдикалистът.

Константин Тренчев заяви също така, че ако се използва логиката, която много отдавна е изпусната като цяло в държавата, ВМЗ - Сопот ще се възстанови много бързо. По думите му, обаче това единствено би станало, ако политиците се погрижат за завода. Според него обаче те сега са заети само с мисълта за предстоящите избори. Председателят на КТ "Подкрепа" упрекна политическите сили, че са политизирали протестите на оръжейниците.

Тренчев каза, че ако след новия сигнал нищо не бъде предприето, му остава само да отиде при патриарха и мюфтията.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1158 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини