От 2014 работим в държавите от ЕС

  • 29 януари 2013 16:33

  • 1094
  • 0
От 2014 работим в държавите от ЕС
©

От 1 януари 2014 г. отпадат всички ограничения за работа на български граждани в държавите от Европейския съюз. Това е уверил министърът на труда и социалната политика Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко днес на бизнес обяд, цитиран от пресцентъра на министерството.

Гост лектор на срещата "Правителствени приоритети и политики през новия програмен период и многогодишната финансова рамка на ЕС за 2014 - 2020 г." е бил премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

По време на изказването си относно трудностите, които срещат българските граждани в издаването на необходимите им документи за работа във Великобритания, министър Младенов е съобщил, че се води активен диалог с британските институции за решаване на проблема. Той е пояснил, че министърът на външните работи на Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 е водил разговори на тази тема, а пряко ангажирани са и министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, и президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Работният бизнес обяд е организиран от Американската търговска камара в България. На форума са присъствали над 150 представители на бизнеса и посланиците на 18 страни у нас.

Последвайте канала на

1094 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини