Румен Петков за стрелбата срещу Баретата: Това е едно от най - наглите покушения

  • 29 януари 2013 12:09

  • 1756
  • 1
Румен Петков за стрелбата срещу Баретата: Това е едно от най - наглите покушения
©

След опита за покушение срещу Златко Баретата последваха и първите политически реакции.

Красимир Ципов от ГЕРБ определи пред БТВ случилото се със Златко Баретата като неприятен инцидент. От ГЕРБ засега отказват коментар за версиите.

Според бившия вътрешен министър Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в обаче фактът, че държавата не е взела мерки за безопасността на Баретата, е много притеснителен. „Това е едно от най-наглите покушения от 90-та година насам и то на място, което поставя под съмнение способността на държавата да гарантира безопасността на висшите магистрати”, каза той пред БТВ.

Министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в също все още мълчат, тъй като са в Брюксел на конференция, посветена на превенцията на насилствения екстремизъм.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1756 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.01.29 | 13:28

1
румен петков сега ги почваме до изборите ще е така

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини