Министри и Сотир Цацаров в Брюксел

  • 29 януари 2013 09:25

  • 651
  • 0
Министри и Сотир Цацаров в Брюксел
©

Български министри и новият главен прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в днес ще бъдат в Брюксел.

Те ще разговарят с генералния секретар на Европейската комисия Катрин Дей и с директора на Службата за борба с измамите - ОЛАФ - Джовани Кеслер. Очаква се основна тема да е наблюдението върху правосъдието и вътрешните работи у нас, предаде БНР. Отделно, министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще участва и в конференция, посветена на мерките срещу екстремизма.

Министърът по еврофондовете Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник и на регионалното развитие Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена ще обсъждат с комисаря по регионалната политика Йоханес Хан усвояването на европейските средства.

В белгийската столица е и министърът на земеделието Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, който ще има разговори в защита на производителите на розово масло у нас.

Последвайте канала на

Десислава Станева
651 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини