Шефът на НСО: Съвестта ми е чиста (обновена)

  • 24 януари 2013 18:02

  • 1607
  • 1
Шефът на НСО: Съвестта ми е чиста (обновена)
©

Наистина има пропуски в охраната на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и националната конференция на ДПС в НДК, съобщи в предаването "Лице в лице" по БТВ началникът на НСО ген. Тодор Коджейков.

По думите му, НСО е направила реална преценка за риска на заплаха за конференцията на ДПС. Той поясни, че проверката е показала, че няма заплаха.

Ген. Коджейков бе категоричен отново, че главните началници са виновниците за инцидента с Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. По думите му, хората от личната охрана и от авангарда не са били разпределени добре и затова се е стигнало до инцидента. Според него, всеки един се е предоверил на другия, в някои са се притъпили определи инстинкти и затова се е стигнало до гафа в НДК .

Шефът на НСО отново съобщи, че има правила за работа на охранителите. Той припомни, че дори ги е показал на днешната конференция пред журналистите.

На въпрос къде е неговата грешка, Коджейков отговори, че той не вижда такава. Относно това дали трябва да си подаде оставката, той бе категоричен, че не смята, че трябва да прави това. Ген. Коджейков заяви също така, че с чиста съвест е уволнил двамата от НСО.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1607 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.01.24 | 21:35

1
трябваше тоя да сложат "там горе", а не ББ, много по-добре се оправя пред публика и си личи как мозъкът му цъка

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини