Психиатър: Военният, разстрелял синовете си, искал да ги спаси от света

  • 23 януари 2013 07:44

  • 12118
  • 18
Психиатър: Военният, разстрелял синовете си, искал да ги спаси от света
©

Когато дъщеря на моя близка пострада при стрелба с газово оръжие в училище преди 10 години полиция претърси всички ученици. Тогава се оказа че 40% от децата между пети и десети клас идват въоръжени с боксове, ножове, включително и газови пистолети, разказа психологът Христо Монов. Хубаво е когато говорим за агресията е необходимо да се показват и родителите.

Когато работих за случая с насилника над Андрей от 35-о училище, който го преби без никаква причина, се оказа, че бащата също е интересен случай, в когото почти липсва членоразделна реч, каза Монов.

Според психиатърът д-р Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален обаче агресивният начин на поведение е легитимен израз на гражданско поведение. По време на прехода се реши, че за да се оцелее, човек трябва да бъде агресивен.

Причината той видя в утвърждаването на нови ценности на обществото, което не спазва институционалния ход за решаване на проблемите им. „Тези мускулести тела доведоха до факта, че подземието достигна върховете на България“, каза Михайлов.

Либералите върху ДПС се нахвърлиха върху безпомощен човек беше оргия на насилието, категоричен е психиатърът. Според Христо Монов кадрите от конференцията показва, как минути след като Октай Енимехмедов е бил повален идва първия делегат, който го рита. Законите на тълпата са водени от заразата и затова насилието се развихри, каза психологът. Според Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален цялото нападение над Доган е част от чудовищен театър.

"Човек в дълбока меланхолия увлича в смъртта и близките си. Това е част от милосърдието, като се спасява близкия човек от жестокия свят." Така Николай МихайловНиколай Михайлов Николай Бориславов Михайлов-Малката Перука е български футболист, вратар, национален обясни поведението на Георги Тепавичаров, който изби цялото си семейство, включително и двамата си сина.

Той е поел ритуално трагична вина и свръчовешко милосърдие да ги освободи от жестокия свят. Самоубийствата зачестяват в този зрелищен смисъл, каза Михайлов.

Последвайте канала на

Novini.bg
12118 18

Коментари 18

Добави коментар
titi

2013.01.24 | 23:49

17
Уникални разсъждения на психолога, дайте сега мотив на другите лабилни да изтрепят семействата си , за ги спасят!!! Един турски изедник ще го Канонизират, защото искаха да го поръсят с черен пипер, а психясалите екзекутури ще превърнем в месии!

2013.01.24 | 23:50

18
Постарай се да вникнеш в написаното.Не отговаряй първосигнално.

2013.01.24 | 10:56

1
Според това, което прочетох, този психолог се обявява абсолютно против насилието извършено от делегатите.

2013.01.24 | 23:46

16
"За да оцелееш трябвало да си агресивен" !!! Това ,че си агресивен и по-силен от мен не означава ,че няма да те причакам някъде и с една прашка от 20 метра разстояние няма да ти счупя главата ! Агресивните винаги си намират майстора ! А тоя психопат дето е убил семейството си "за да го спаси от лошия свят " ,не знаеше ли още като ги създава тези деца ,че в света има и гадняри и добри хора ,защо е създал семейство ?! Нима преди 20-30 г. е нямало убийства и пр.?!
balgarin

2013.01.24 | 23:45

15
neznam kakvo da kaga to4no dargavata triabva da se namesi vigdate i v ispania i v garcia xora se samoybivat za6toto ne mogat da si platiat zaemite idvat niakvi sadii izpalniteli i ti vzimat vsi4ko a ako ymre6 6te vzimat i na decata ti i na texnite deca i taka do 6esto koliano triabva da se izrabotit zakoni 4yvam 4e v amerika ako izpadne6 v nesastoiatelnost i ne moge6 da pla6ta6 smetki zaemi i dr. obiaviava6 falit i sled niakolko godini zapo4va6 na 4isto razbira se komisia proveriava vsi4ko i ti vzimat kakvoto ti e ostanalo no vse pak znae6 4e moge6 da po4ne6 ot nylata a tyk samo ga6tite ne ti vzimat i edni lixvi maiko

2013.01.24 | 23:45

14
Ami sigurno zasega ne sa se izpotrepali dostatychno hora zaradi problemi s kreditite. To v Bulgaria vinagi se reagira kogato stane prekaleno kysno. Struva mi se dori, che tova s iznevqrata e narochno probutano, za da ne izleze na bql cvqt, che tragediqta se e sluchila zaradi problema s kretitite i bankite.
Харалампи

2013.01.24 | 23:44

13
Ами уж се говореше да въвеждат 10 години давностен период по кредитите, т.е. след 10-те години започваш на чисто, но нещо се разсъхна тази идея като че ли или поне не се говори вече за това... Това се обсъждаше след случаят с жена от Русе, на която банката искаше да вземе апартамента, поради дългове и доколкото разбрах тя е осъдила банката... Като цяло си е много рисковано вече да се вземат пари от банките, най-вече за жилищните кредити. Бачкаш години, плащаш си жилището и накрая като те споходи кофти съдба, при което не може да си плащаш дълговете - хващаш "дедовия", все едно си живял под наем, но ако нямаш и къде да отидеш поради продажба на стария имот, за да си помогнеш с новия (който вече не е и твой), трябва да се грижеш и за семейство - става страшно... те ти повод за самоубийство... Иначе при обикновенните заеми, ако имаш само един имот, не може да ми кажат и копче като дойдат да ми описват имуществото, най-вече ще ме дебнат когато работя да ми "отклоняват" част от заплатата. Да не са ми давали парите навремето, тогава съм им покривал изикванията, ние да не сме врачки да знаем какво ще стане в бъдеще... Та такива ми ти работи по темата с "кръвоийците".

2013.01.24 | 23:31

12
Ревност, материални проблеми, здравословни проблеми, депресия и т.н. - психиатрите винаги ще намерят обяснение за нещата и това обяснение е вярно (от определена гледна точка). Но това са само поводи, а причината се корени дълбоко в нас и в обществото, в което живеем и според мен тя е липса на любов, вяра, нравственост...
ILIQN

2013.01.24 | 21:53

11
evala za tochniq komentar bratle ...
До коментар 10

2013.01.24 | 21:52

10
Познах тееее! Зад този интересен коментар стои една красива студентка от СУ :)

2013.01.24 | 21:33

9
не виждате ли, че ви пробутват миризливи партенки? било могло да бъдело... ай сиктир
Онуфрий

2013.01.24 | 18:44

7
Старите хора са казали: Когато колата се обърне - пътища много! Къде са тези психолози, преди това?! Защо няма по един такъв специалист във всяко училище, всяка банка... и човек с проблеми да може да сподели с тях и да получи компетентен съвет, без да плаща на час.

2013.01.24 | 20:15

8
Съгласна съм за психологичната помощ, но най добрия начин да не се случват такива неща е да се променят условията на живот и т.н. Българите са като цяло силен народ, но явно това което се случва с България минава границата на поносимост.

2013.01.24 | 18:20

6
Тролчо Тролев от Фейсбук e пример как психари се разкарват свободно сред нас.
69

2013.01.24 | 18:20

5
ЕЙ ПСИХАРА ТОВА САМ ЛИ ГО ИЗМИСЛИ ИЛИ НЯКОЙ ТИ ГО ПОРЪЧА СЛАГАЧО ?
Дядо Йоцо гледа...

2013.01.24 | 17:49

4
Много ми е интересно как българина винаги вижда конспирация където няма такава а когато има никога няма да се усети. Смешно и жалко.

Добави коментар

Водещи новини