Мария Капон: Станалото в събота е много грозен акт

  • 21 януари 2013 08:37

  • 1119
  • 10
Мария Капон: Станалото в събота е много грозен акт
©

Нападението срещу Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от в събота е много грозен акт, каза Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност по БНТ.

Според лидера на Единната народна партия службите трябва да си свършат работа и да няма слухове и спекулации. Стана ясно, че България трябва да вземе ясни мерки. Добрата новина е новото ръководство на партията, което може да позволи на ДПС да излезе от етническия пашкул. Ние от ЕНП смятаме, че всички етноси и религии трябва да се обединява по модерни ценности.

Белене е кражба 1 млр. лв. изчезнаха от джобовете на данъкоплатците. Ако искаме ядрена енергетика трябва да имаме най-модерните технологии. Развитието на ядрената енергетика е в АЕЦ Козлодуй. В момента има много повече електричество, отколкото ни е нужно. ние изнасяме ток, но къде са парите и данъците, попита тя риторично.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1119 10

Коментари 10

Добави коментар
ива

2013.01.21 | 18:23

10
В проучване за развитието на енергетиката в ЕС до 2030 г., направено по поръчка на Европейската комисия през август 2010 година, се посочва, че БВП в България ще расте минимално- с по 2-3 % , а населението ще се стопи до 6 милиона. Освен това се посочва, че енергийния интензитет на страната се очаква да намалее близо 2 пъти. През 2020 година производството на електроенергия в страната ще има дефицит от 15 млн. киловатчаса, който би могъл да бъде покрит с двата реактора на АЕЦ "Белене". Това не е документ, разработен от България, а експертно становище, на базата на което ще се развива енергетиката в целия ЕС
Макчо

2013.01.21 | 12:47

9
Ооо, да, защото нов атомен реактор в Козлодуй е по-полезен от такъв в Белене. Тази е безумна. Просто имам чувството, че мисълта минава покрай главата й и просто отлита като прелетна птица. Ехоооо, АЕЦ Козлодуй спира да работи след 15 години!!! Искам да я питам тази с какво ще си свети тогава.
Милен

2013.01.21 | 12:42

8
Това, че от въпроса на референдума отпадна площадка „Белене“ позволи на ГЕРБ да отворят приказки за нов блок в Козлодуй. Типичните глупости, с които искат да баламосат българите. 7-ми блок на АЕЦ Козлодуй е поредната лъжа на българското правителство, заради която се налага Европа отново да го опровергава. Комисар Йотингер разобличи бездействието на управляващите от ГЕРБ, които не са изразили ясно намерение пред Европейската комисия да изграждат нов блок в Козлодуй. Чудя се дали в ЕК вече не са убедени в пълната некомпетентност на нашето правителство, което взема решения в зависимост от това, какъв сън е сънувал. ГЕРБ не защитават националният интерес пред европейските институции, а лъжат, че едва ли не от утре започва строителството в Козлодуй. Управляващите нито искат нито могат да строят, както в Козлодуй, така и в Белене. С едноличното решение на Бойко Борисов се ликвидира и последния високотехнологичен отрасъл в страната. Референдумът е важен, защото за пръв път от началото на демокрацията имаме право да изразим своята позиция и управляващите ще бъдат задължени да се съобразят с нас и с мнението на българския народ, ако вотът не бъде подменен, естествено!
Данев

2013.01.21 | 12:40

7
Икономиката на България е обречена без АЕЦ. За икономиката на госпожата не съм сигурен. Чувам, че била успешен бизнесмен в сектора на ВЕИ
Лалев

2013.01.21 | 12:40

6
Тъжната истина за привължениците на фотоволтаичните ценрали е, че няма слънце-няма ток. Навън е облачно, а температурите са минусови, а има едно безветрие, докато чакаме пролетните максимуми на реките. От къде произвеждаме ток в момента?
Гиби

2013.01.21 | 12:39

5
Капон, Мария, нашата България НЕ МОЖЕ само на фотоволтаиците! Проумей го, мила!
Иван Грънчаров

2013.01.21 | 12:39

4
Мария Компаньонката от АНТИНАРОДНАТА партия разбирала не само от ядрена енергетика ами и от пищови ...... Те са и трите кокошки : Миглена Кунева ; Искра Фидосова и Мария Грамофон !!!
Бонев

2013.01.21 | 12:08

1
От ТЕЦ и АЕЦ, що за въпрос?! Само че закриваме ТЕЦ, заради вредните емисии и не знам без АЕЦ от къде внасяме ток
Ивона

2013.01.21 | 12:17

3
От Турция, която се готви да стане монополист ...
Фънка

2013.01.21 | 12:08

2
Голословни твърдения за кражби с абсурдни числа. Всеки признава, че проекта за АЕЦ "Белене" е "изпилен" откъм цена, за да се случи, защото всички имат интерес от неговата реализация-както ние, така и региона на Балканите, който не е интегриран с европейската енергийна система

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини