Мария Капон: Станалото в събота е много грозен акт

Нападението срещу Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от в събота е много грозен акт, каза Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност по БНТ.

Според лидера на Единната народна партия службите трябва да си свършат работа и да няма слухове и спекулации. Стана ясно, че България трябва да вземе ясни мерки. Добрата новина е новото ръководство на партията, което може да позволи на ДПС да излезе от етническия пашкул. Ние от ЕНП смятаме, че всички етноси и религии трябва да се обединява по модерни ценности.

Белене е кражба 1 млр. лв. изчезнаха от джобовете на данъкоплатците. Ако искаме ядрена енергетика трябва да имаме най-модерните технологии. Развитието на ядрената енергетика е в АЕЦ Козлодуй. В момента има много повече електричество, отколкото ни е нужно. ние изнасяме ток, но къде са парите и данъците, попита тя риторично.

Коментари

 1. 2013.01.21 | 18:23
  В проучване за развитието на енергетиката в ЕС до 2030 г., направено по поръчка на Европейската комисия през август 2010 година, се посочва, че БВП в България ще расте минимално- с по 2-3 % , а населението ще се стопи до 6 милиона. Освен това се посочва, че енергийния интензитет на страната се очаква да намалее близо 2 пъти. През 2020 година производството на електроенергия в страната ще има дефицит от 15 млн. киловатчаса, който би могъл да бъде покрит с двата реактора на АЕЦ "Белене". Това не е документ, разработен от България, а експертно становище, на базата на което ще се развива енергетиката в целия ЕС
 2. 2013.01.21 | 12:47
  Ооо, да, защото нов атомен реактор в Козлодуй е по-полезен от такъв в Белене. Тази е безумна. Просто имам чувството, че мисълта минава покрай главата й и просто отлита като прелетна птица. Ехоооо, АЕЦ Козлодуй спира да работи след 15 години!!! Искам да я питам тази с какво ще си свети тогава.
 3. 2013.01.21 | 12:42
  Това, че от въпроса на референдума отпадна площадка „Белене“ позволи на ГЕРБ да отворят приказки за нов блок в Козлодуй. Типичните глупости, с които искат да баламосат българите. 7-ми блок на АЕЦ Козлодуй е поредната лъжа на българското правителство, заради която се налага Европа отново да го опровергава. Комисар Йотингер разобличи бездействието на управляващите от ГЕРБ, които не са изразили ясно намерение пред Европейската комисия да изграждат нов блок в Козлодуй. Чудя се дали в ЕК вече не са убедени в пълната некомпетентност на нашето правителство, което взема решения в зависимост от това, какъв сън е сънувал. ГЕРБ не защитават националният интерес пред европейските институции, а лъжат, че едва ли не от утре започва строителството в Козлодуй. Управляващите нито искат нито могат да строят, както в Козлодуй, така и в Белене. С едноличното решение на Бойко Борисов се ликвидира и последния високотехнологичен отрасъл в страната. Референдумът е важен, защото за пръв път от началото на демокрацията имаме право да изразим своята позиция и управляващите ще бъдат задължени да се съобразят с нас и с мнението на българския народ, ако вотът не бъде подменен, естествено!
 4. 2013.01.21 | 12:40
  Икономиката на България е обречена без АЕЦ. За икономиката на госпожата не съм сигурен. Чувам, че била успешен бизнесмен в сектора на ВЕИ
 5. 2013.01.21 | 12:40
  Тъжната истина за привължениците на фотоволтаичните ценрали е, че няма слънце-няма ток. Навън е облачно, а температурите са минусови, а има едно безветрие, докато чакаме пролетните максимуми на реките. От къде произвеждаме ток в момента?
 6. 2013.01.21 | 12:39
  Капон, Мария, нашата България НЕ МОЖЕ само на фотоволтаиците! Проумей го, мила!
 7. 2013.01.21 | 12:39
  Мария Компаньонката от АНТИНАРОДНАТА партия разбирала не само от ядрена енергетика ами и от пищови ...... Те са и трите кокошки : Миглена Кунева ; Искра Фидосова и Мария Грамофон !!!
 8. 2013.01.21 | 12:08
  От ТЕЦ и АЕЦ, що за въпрос?! Само че закриваме ТЕЦ, заради вредните емисии и не знам без АЕЦ от къде внасяме ток
  1. 2013.01.21 | 12:17
   От Турция, която се готви да стане монополист ...
 9. 2013.01.21 | 12:08
  Голословни твърдения за кражби с абсурдни числа. Всеки признава, че проекта за АЕЦ "Белене" е "изпилен" откъм цена, за да се случи, защото всички имат интерес от неговата реализация-както ние, така и региона на Балканите, който не е интегриран с европейската енергийна система
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет