Младенов: Нападението срещу Доган ще се отрази на държавата ни негативно

  • 21 януари 2013 08:10

  • 1015
  • 2
Младенов: Нападението срещу Доган ще се отрази на държавата ни негативно
© булфото

Безспорно нападението срещу Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от ще се отрази негативно върху страната ни, каза министърът на външните работи Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 по БНТ.

Със заплаха не може да се решават политически проблеми у нас, това трябва да разберат всички партии. България остана настрани от радикализацията на политиката, която имаше в съдените държави у това е успех за страната ни. Трябва силите за сигурност и партиите да научат уроците си и да си мерим приказките и да внимаваме с езика в обществото, не само на Балканите.

По въпроса за искането за международно разследване на нападението срещу Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от Младенов посочи, че е необходимо нашите служби първо да си свършат работата. Те трябва да определят мотивите на Октай Енимехмедов и после да се поиска помощ отвън.

Младенов отрече отрече да е давал изява пред израелски медии относно вината на Хизбулла и нейната отговорност за атентата в Бургас. неговото посещение в еврейската държава е било свързано със 70-та годишнина от спасяването на българските евреи.

Дипломат номер едно посочи, че въпреки бюджетните съкращения и рисковете България ще възстанови посолството си в Ирак. Бизнесът има интерес и трябва да търси своите дивиденти, допълни той.

В момента се подготвя рамка за взаимна защита на гражданите на ЕС. Тоест, ако, не дай боже, с вас се случи нещо в Африка, където нямаме посолство, вие да може да се обърнете към мисия на друга страна-членка, поясни Младенов.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1015 2

Коментари 2

Добави коментар

2013.01.21 | 14:01

1
Не се сещам за нещо, което според Ники няма да се отрази на държавата ни негативно. Звучи като жалко оправдание и това.

2013.01.21 | 14:01

2
Така е, когато повериш на един не българин ключов пост!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини