Георги Коритаров: Сега ДПС трябва да запази политическото хладнокръвие

  • 19 януари 2013 14:35

  • 2001
  • 5
Георги Коритаров: Сега ДПС трябва да запази политическото хладнокръвие
© Булфото

"Инцидентът е изключително неприятен. Особено важно е в момента да бъде съхранено политическото хладнокръвие", заяви журналистът Георги Коритаров пред Канал 3.

"Трябва ДПС да покаже, че каквито и да е форми и заплахи не биха могли да разрушат демокрацията", смята той. Коритаров е категоричен, че демокрацията наистина трябва да се защитава от гражданите. Той цитира Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и отново заяви, че демокрацията не е константна величина.

Журналистката Валерия Велева също описа случилото се като нещо ужасно. Тя заяви, че има изключително много въпроси около случилото се.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2001 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.01.20 | 16:48

5
и това долно създание се появи пак.
гражданин

2013.01.20 | 16:48

4
И този долен агент пак " НА ВСЯКО ГЪРНЕ ПОХЛУПАК"
сценариста

2013.01.20 | 16:48

2
И Жоро Коритото се включи в турския сериал

2013.01.20 | 16:48

3
Агент агенто око не вади!

2013.01.19 | 20:49

1
ДОГАН си свърши работата ,сложи си милиончетата в джоба и може да се оттегли ! Доган се оказа по-голям българин и от най-големия българин ! Доган беше и е маша в ръцете на българите ! По заповед на държавна сигурност ,Доган с кодово име Сава организира няколко атентата с цел да се създаде впечатление ,че турците искат автономия ,и така да бъде оправдан следващият ход на държавата - а имнно ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС !!! Атентаторите бяха заловени и осъдени на смърт ,но провокаторът им Доган не беше осъден понеже вършеше услуга на ДС /държавна сигурност/ ! Той е най-големият туркомразец в България и жалко ,че нито един турчин не се сети да го НАЕ.БЕ и да отмъсти от името на всички турци живеещи в България ! "ТЕАТЪРЪТ" НЯМА КАК ДА Е ИНСЦЕНИРАН САМО ОТ ДПС БЕЗ УЧАСТИЕТО НА ДЪРЖАВАТА ПОНЕЖЕ ОХРАНАТА Е НАЗНАЧЕНА ОТ ДЪРЖАВАТА И ДПС САМА НЕ МОЖЕ ДА Й ПОВЛИЯЕ ЗА ДА ДОПУСНЕ "АТЕНТАТОРА" ДО ДОГАН ! ОТ ПОЗИЦИЯТА НА ТУРЧИН СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ НЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ДА ГО ГРЪМНЕ В ТОПКИТЕ И ДА ГО ОСТАВИ ИНВАЛИД ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ ЗА ДЕТО ИЗПЪЛНЯВАШЕ ПОРЪЧКИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ И ОРГАНИЗИРА НЯКОЛКО АТЕНТАТА С ЦЕЛ ДА СЕ СЪЗДАДЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ,ЧЕ ИСКАМЕ АВТОНОМИЯ И ТАКА БЪЛГАРИЯ ОПРАВДА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС И В НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ НИ СПУКВАХА ОТ БОЙ ДОКАТО НЕ СИ ИЗБЕРЕМ БЪЛГАРСКИ ИМЕНА !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини