Изслушват Мирослав Найденов в парламента заради скандала в Несебър (обновена)

  • 16 януари 2013 09:25

  • 1076
  • 0
Изслушват Мирослав Найденов в парламента заради скандала в Несебър (обновена)
©

Министър Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на ще бъде изслушан от депутатите заради скандала в Несебър. Това решиха самите народни представители.

Предложението дойде от Синята коалиция, но при първото гласуване това искане бе отхвърлено. След прегласуване обаче, депутатите  приеха земеделският министър да бъде изслушан в четвъртък.

„Това, че е извикан Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на в комисията на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, е отделна тема, но нека да дойде да обясни в пленарна зала. Вече трайно криете министъра на земеделието. За един случай може да не е знаел, но за пет случая, които са извадени от горския фонд по същия начин, няма как да не е знаел. Той трябва да каже знаел ли е и какви мерки е взел”, коментира Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на от Синята коалиция.

Депутатите обаче отхвърлиха предложението в дневния ред да влезе решение за създаване на анкетна комисия за проверка на скандала със земите в Несебър.

Червеният депутат Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен обаче заяви: „Този скандал излиза извън границите на община Несебър и надхвърля мащабите на обичайна сделка. Изслушването на министър Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на не обезмисля създаването на такава анкетна комисия. Изслушването е само първа стъпка към получаване на отговорите."

„Интересно е да се знае тази необичайна бързина, с която са съгласувани процедурите по искането на тази сделка. Защо продължават тези сделки”, попита Найденов.

Заместник-председателят на ПГ на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в предложи прегласуване на предложението, като заяви, че отрицателният вот срещу създаването на тази комисия, е необоснован, тъй като министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е бил „за” създаването на анкетна комисия по случая „Несебър”. Въпреки това, при прегласуване депутатите отново отхвърлиха създаването на анкетна комисия.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1076 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини