Петров: Кандидатурата ми е истинска като флашките на Борисов

  • 11 юли 2011 07:41

  • 2459
  • 4
Петров: Кандидатурата ми е истинска като флашките на Борисов
© Булфото

Това каза в интервю за сутрешния блок на бТВ Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.

"Искам да ви уверя, че лични проблеми ние с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г нямаме", заяви той. Според него има принципни различия, но те произтичат от това, че са различни като хора и профили.

Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна поясни, че отиването му към кандидат - президентската битка не е самоцел.

Душана Здравкова заяви от своя страна, че в няколко аспекта ситуацията в България е изключително критична - съдебната система, крахът на икономиката. Определено се превръщаме в полицейска държава, категорична бе тя.

Кандидатурата на Душана Здравкова и Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна може наистина да я разглеждате като флашка, поясни кандидат - президентът. Той поясни, че тя е истинска, както е истински и записът на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който бе изваден на флашка.

Здравкова изрази мнение, че президентската кампания не е парад и поясни, че в този смисъл тя с Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна предлагат правила, нова Конституция. "Нека да се обединим всички кандидати в името на нещо, за нещо, а не заради някого".

Последвайте канала на

Десислава Станева
2459 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2011.07.11 | 19:13

4
Но ти си лъжлив... и ми напомняш за изминалите 20 години изпълнени с лъжи и рекет над целият бълг.народ!
Сумиста

2011.07.11 | 19:12

3
Стига с тоя помашки цървул бе.От него става добър президент...на 4 отряд в "централния".

2011.07.11 | 19:12

2
А между другото - какво стана с тея флашки? Защо ББ е още на свобода?
wtf

2011.07.11 | 19:12

1
Не знам какъв трябва да си, за да искаш този боклук да е президент на страната ти! Толкова е жалък с некадърните си манипулации...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини