Симеон Дянков: Готвят се нови кадрови рокади

  • 11 юли 2011 06:56

  • 3109
  • 0
Симеон Дянков: Готвят се нови кадрови рокади
© Булфото

Това съобщи в интервю за в. “Труд” вицепремиерът и финансов министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи.

За постовете си трябва да се притесняват чиновници, чиито институции са на подчинение на Дянков и в които не е имало големи промени.

Вицепремиерът дава добра оценка за всички министри в икономическия екип, с изключение на земеделския Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, който “повече трябва да работи, по-малко да говори”.

Според Дянков бюджетът за сектор сигурност трябва да се намали наполовина в следващите три години, за да има за здраве, образование и култура. Като положителен пример дава министърът на отбраната Аню Ангелов. Дянков не се притеснява от конфронтация с другия вицепремиер - силовия министър Цветан Цветанов. “Имам твърдо мнение по въпроса и ще го отстоявам с всеки следващ бюджет”, отсече финансист номер 1.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3109 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини