БДЖ осигурява допълнително 175 влака

  • 19 декември 2012 15:46

  • 844
  • 0
БДЖ осигурява допълнително 175 влака
©

"Холдинг Български държавни железници" ЕАД ще увеличи с допълнителни вагони съставите на 175 влака, които пътуват по основните направления в страната, съобщиха от дружеството.

Увеличението на съставите на влаковете се прави с цел да бъде осигурено удобното придвижване на клиентите по време на празничните дни по повод Коледа и Нова година. През периода от 21 декември до 2 януари 2013 г. включително, националният железопътен превозвач ще предостави около 14 700 допълнителни места във влаковете по най-натоварените маршрути в страната.

За да бъде осигурено комфортното пътуване на пътниците, обичайна практика на дружеството е да съобразява продажбите на билети в билетните каси и железопътни бюра с капацитета от места във влаковете. Предварителната продажба на билети за целия празничен период, която "Холдинг Български държавни железници" ЕАД започна на 12 декември, дава допълнителна възможност на клиентите да планират своите пътувания и да купят запазени места, информират от дружеството.

"Холдинг БДЖ" ЕАД напомня на своите клиенти, че при покупка на билети за отиване и връщане, могат да ползват от 10 до 30 на
сто намаление от редовната цена на билета в зависимост от различните търговски оферти на дружеството. С увеличени състави през празничните дни ще се движат общо 46 бързи влака със задължителна резервация и 129 бързи влака.

Последвайте канала на

844 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини