Делян Добрев: Деутатите сами да решат въпроса със забраната за тютюнопушене

  • 10 декември 2012 14:37

  • 622
  • 0
Делян Добрев: Деутатите сами да решат въпроса със забраната за тютюнопушене
©

"Нека Народното събрание с дебат да реши въпроса със забраната за тютюнопушене на обществени места", заяви пред журналисти Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:, министър на икономиката, енергетиката и туризма Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

„Това е тема на Народното събрание", подчерта още веднъж министърът. Той съобщи, че днес се е състояла среща с хотелиери и ресторантьори, за да се чуят дали техните клиенти се нагласиха с новия закон, дали свикнаха с разпоредбите или има сериозен спад на оборотите.

"От това, което предварително знам от хотелиерите и ресторантьорите, е, че те наистина чувстват спад в оборотите заради забраната. Много от тях се адаптираха като пред ресторантите изнесоха отоплителни уреди на газ. Въпреки всичко се чувства спад”, коментира още Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор:.

„Аз като министър на икономиката няма да бъда вносител на тези промени, най-малкото защото те ще отнемат много време. Тук се касае за предстоящи празници. По-бърза промяна би могла да стане от името на народните представители.Това решение трябва да стане с консенсус в Народното събрание, а не с определено виждане на определен министър. Аз съм склонен на определена гъвкавост, тъй като отговарям и за туризма. От друга страна министърът на здравеопазването Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, е против каквато и да е гъвкавост по тази тема. Народното събрание е за това, да води дебат и да вземе най-правилното решение с консенсус”, заяви министърът.

Последвайте канала на

Десислава Станева
622 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини