Спират водата в части от София

  • 03 декември 2012 15:09

  • 922
  • 0
Спират водата в части от София
© Getty Images/Guliver

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 5 декември, съобщиха от компанията.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Булаир” гр. Банкя , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода” живеещи в: гр. Банкя, вилна зона „Банкя”, кв. „Вердикал”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: гр. Банкя на ул. „Цар Симеон” №1- паркинга на общината; кв. „Вердикал” - кръстовището на ул. „Варна” и ул. „Карамфил”.

На 5 декември 2012 г. (сряда) във връзка с направа на връзка на съществуващи улични водопроводи и подмяна на спирателни кранове на ул. „Уста Генчо” и ул. „Добротич” ж.к. „Красна поляна ІІІ” , се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района между: ул. „Уста Генчо”, ул. „Орлица”, ул. „Ришки проход”, бул. „Никола Мушанов”, ул. „Шемница” и ул. „Атанас Кирчев”. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на : ул. „Уста Генчо” и ул. „Атанас Кирчев”.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0700 12121.
 

Последвайте канала на

922 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини