Борисов към медиите: Не коментирайте, а показвайте какво правим

  • 29 ноември 2012 16:10

  • 7654
  • 53
Борисов към медиите: Не коментирайте, а показвайте какво правим
©

"Показвайте пътища, театри, аули, библиотеки, спортни зали и не коментирайте нищо", заяви пред медиите във Варна министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който откри нов спортен комплекс със зала за колективни спортове в Икономическия университет в морската столица.

Виждате, че в най-тежката криза в света, ние всеки ден откриваме кръстовища на няколко нива, аули, библиотеки, пътища, проходи, театри. Премиерът каза още, че още от първия ден на управлението си правителството на ГЕРБ е платило високите пенсии на пенсионерите. Тогава правителството на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 в Министерство на финансите оставиха държавата потопена с половин милиард и сега продължаваме да плащаме, изтъкна той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
7654 53

Свързани новини

Коментари 53

Добави коментар
Георги

2012.12.01 | 00:44

41
Сега ще ти обясня за какво ХЛЕНЧАТ, реват недоволстват и така нататък дежурни изрази и твои и на всички "заслепени" от пропагандата американски стил! Първо да уточня че не следя много от близо политиката, но от това което виждам, тея правят доста неща спор няма или поне си приписват заслугите за това, защото да не се лъжем голяма част от нещата са започнати преди тях, правят се с пари отвън и т.н. Проблемът е че много по належащо е преасфалтирането на стандарта на живот не на пътищата, не рязането на лентитички а орязването на сивата икономика, повишаване на заплатите не само на цените и таксите, не минавай с номера не може така бързо.. може щом шефовете могат да си позволят да живеят като европейски шефове и да се мерят с тях по доходи, коли, къщи, почивки и т.н. защо държавата да не ги задължи да отпускат повече на обикновенния работник. За никого не е тайна че всичко което се прави с тея пари е хвърляне на вятъра, предполагам се сещаш че всики тея реклами които виждаш дето се правят с европейски пари ще трябва да ги връщаме след време, а те са налети в пътища и мазилки не в икономика и производство.
Edin

2012.12.04 | 18:11

53
Аз също не следя отблизо политиката. Доколкото знам, поне от земеделските фондове, парите които се отпускат по проектите от ЕС, са част от цялата сума и е безвъзмездна. Другата половина от парите е българска - за пътищата говоря. Може и да греша, но за земеделието поне не се връщат. Не мога да кажа, че съм заслепен от медиината пропаганда, защото през половината време от годината съм извън България. С това е свързана специалността ми и професията ми. Съгласен съм с теб, че има и по важни неща от строителни обекти. Но нека се върнем назад, когато на власт беше тройната коалиция и имаше 4 милиарда лева излишък. Тогава защо не вдигнаха стандарта на заплатите и не вдигхнаха пенсиите? Все още никой не ми е отговорил на въпроса - Какво хубаво, поне едно нещо, е вдиял от управляващите? Независимо сегашните или предходните. Рабетере, че няма как в дъражви като Испания, които са далеч пред нас - да има оргромна безработица, а в България да няма такава. Повечто работодатели в България са частници. Частните фирми не дават по-високи заплати, пак повтарям в повечето случаи. Всемете и стачкувайте пред предприятията им, к'во ви е виновна там държавата и който и да е оправник?
Capone

2012.12.04 | 10:30

52
Падне ли Тиквоча задължително трябва да се съди и да излежи присъдата си извън България(само трябва да се досетите защо)

2012.12.04 | 10:30

51
Господи господи не виждаш ли какво прави ТОЗИ слез и си го прибери
4efo

2012.12.04 | 10:30

50
"Българин да се наричам първа радост е за мене !" - казал Бойко и мазно със задоволство се охилил и си запалил нова пура със столевка от европарите !
МАХ

2012.12.01 | 00:47

49
Не мога да намеря отговор на въпроса: Б.Б. наистина ли си вярва на това, което говори или вярва, че хората му вярват. Алоооо Бойчо Великий, вече никой, никога, за нищо, не ти вярва. Защо ли? Защото лъжите ти са перманентни. България не започва с управлението на Герб, начело с вечно оправдаващият се Б.Б. Запомни това Бойчо, ако не можеш да го запомниш запиши си го, научи го наизуст и си го повтаряй преди да изръсиш поредният "бисер". Трудно ли ти е? Нищо, ще свикнеш. Още няколко месеца и няма защо и от кого да се оправдаваш и мрънкаш. Ще те издържим, колкото и да е трудно!!!

2012.12.01 | 00:47

48
Другари! Не ревете! В Сибир си ходете! Сер–Гея и Гоце, и тях си вземете! А БОРИСОВ ще си ни бъде премиер! Дасвиданя!!!
ПЕДАЛ НЕДОКЛАТЕН

2012.12.01 | 00:45

42
ПЕДЕРАС
Edin

2012.12.01 | 00:46

47
В отговорр на долните коментари искам да отговоря: 1 Не лобирам за Борисов, даже не съм гласувал за него. 2. Не работя в офис, работя в областта на енергетиката в корабостроенето. Искам само да кажа, че дори и да е крадлив има и позитиви. Кажете ми вие, които непрекъснато, ама непрекъснато каквото и да направи той го плюете защо не кажете нещо за ГЕРБ, когато преди седмица подписаха по-ниска цена на газа от Русия? Нима това не лошо за народа? И защо не прочетох никъде нито едно позитивно мнение за Борисов и партията му, когато ревахте против шистовият газ и от ГЕРБ наложиха мораториум? Разбирам ви, че той не е стока. Добре, съгласен съм. Кажете ми кой според вас е най-подходящ да ни управлява? Отговорете ми - кой? Само, моля ви, не казвайте Сидеров. Всеки здравомислещ човек ще знае, че при сегашните обстоятелства неговият национализъм няма как да се приложи. Харесвали ни, или не ние сме в ЕС вече. Няма как да стане Сидеровки "преврат". Моля, чакам отгоеор.
Георги

2012.12.01 | 00:46

46
Защо Борисов не покаже всички подробности около договора, да не се окаже че това намаление ще ни излезе през носа. Това намаление което се оказа вече че не са 20% тъй като и сега газа ние с намаление от около 10%! Какво значи: когато ревахте ТОЙ наложи мораториум. Първо не ревяхме а протестирахме щото явно иначе не чуват не само те а всички там горе. Второ тази земя не му е бащиния той е там да я управлява и затова му се плаща заплата, а в нашия случай и каквото докопа! Време е да разберете че управляващите са там да защитават интересите на народа и ако на народа нещу не му харесва той не прави реверанса като слуша, а си изпълнява ЗАДЪЛЖЕНИЯТА. Никой, повтарям НИКОЙ, не помня казах ли вече ама и да съм ще се повторя НИКОЙ от сегашните партии, и никой излязъл от сегашните партии не би могъл да ни управлява добре, всички са много яко нагазаили в лайната за да го правят както трябва !

2012.12.01 | 00:46

45
Бай Вуле от Долно Камарци е по пдходящ от него. За да си управляващ се иска да си човечен, а не бизнесмен с изкривени идеали. Боли го бойко и да е направил нещо не е било за да сме добре ние.
невярващ

2012.11.30 | 08:44

2
Ами приятелю, тук каквото се вдигне/имам предвид цените/,след това, каквато и да се случи пр.намаление на цени, крайният продукт си остава със същата цена.
Георги

2012.11.30 | 08:44

3
Ами ако, само предположим, че платим на русия 1 милярд това са 1 с 9 нули 1000000000 заради АЕЦ Белене, дали тези 6 години и този евтин газ се уравновесяват, ами ако пак само предположим че НЕК няма 1,000,000,000 да плати на руснаците и просто вземат НЕК, дали ще е само за 6 години или доживот ще плащаме на тях ток ??? Все още ли искаш да им благодаря за евтиния газ ?
Edin

2012.12.01 | 00:45

44
Че аз съм за Русия да строи АЕЦ Белене. Тези - руските интереси са отново на комунякгите. В частност - на Румен Овчаров. И нека само да предположим, че французите (през 2000 година имат над 40 атомни централи) я построят, тогава за какво ще хленчат такива като теб? Когато са високи цените на горивата - рев, когато било то и за кратък период останат същите - пак рев. Посочи ми точно ти едно единствено нещо, от което си доволен от управляващите в момвнта. Трябва поне едно да има? А ако няма дори едно, то проблема не е в тях, а в такива вечно недоволни и оплакващисе като теб.
Edin

2012.12.01 | 00:45

43
Поправка на първото иречение на долният ми коментар: Аз НЕ съм за Русия да строят АЕЦ Белене....
Георги

2012.12.01 | 00:44

40
не ми дава да си довърша коментара

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини