Протестиращи срещу наредбата за паркиране: В общината са идиоти!

  • 29 ноември 2012 13:36

  • 1255
  • 2
Протестиращи срещу наредбата за паркиране: В общината са идиоти!
©

Да ви запознаем за пореден път с една много проблемна тема за столичани - наредбата за паркиране. Гласът на гражданите отново не се чува. Познати личности от културния и обществен живот ни подкрепиха и са с нас тук - Данчо Караджов, агент Тенев, Янка Рупкина, Николай Урумов, Дичо, Кристина Димитрова, Пламен Даръкчиев, Георги Липовански. Това каза на пресконференция днес председателят на гражданското движение "ДНЕС" Анжелика Цокова.

Това леко изпразване на центъра не се дължи на "страхотната" организация на общината, а защото много хора очакват нещата да се променят. Хората имат някакви очаквания, чакат и справедливост от съда. Направихме подписка, която подкрепиха над 60 000 граждани, която отказаха да приемат в Столична община, защото нямало гражданска активност, направихме над 27 протеста. Имахме среща с кмета на София и с председателя на Столичния общински съвет, които приеха нашите искания, казаха от движението. Има редица проблеми, които не са решени и общината е глуха за тези проблеми.

От общината не уважават инвалидите и не се вслушват в техните искания и проблеми. Какъв идиот трябва да си, за да отговориш по този начин на инвалид, който има проблем с паркомясто, цитира г-жа Цокова писмо от общината до жена инвалид, в което й дава съвет в обедната си почивка да препаркира за 15 минути и после отново да се върне на единственото място за инвалиди, ако е свободно.

Последвайте канала на

1255 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Стефан К.

2012.12.03 | 15:25

1
Общината взе най-правилното решение за пореден път. Колкото и да ревете и да обиждате, по-добре свиквайте. За инвалидите местата се осигуряват, когато подадеш документи. Идват, слагат знак, вече слагат дори регистрационния номер на МПС на знака, боядисват в синьо и знака на ивалид и това става инвалидно място КОНКРЕТНО за човека, подал искането. Какво повече искате, да станем както е в Германия и Австрия за 5 години ли? И ако може да не плащаме една стотинка данъци, най-добре. Нали за това си имаме държава, а?
xp

2012.12.03 | 15:25

2
Знаеш ли кога ще е правилно решението на общината - като те накарат и ти да плащаш за да си паркираш колата пред вас.

Добави коментар

Водещи новини